Lečić: Srbija mora da prekine sa Miloševićevim nasleđem

Ostavite komentar


  1. Biće svi Srbi u jednoj državi i to u EU! Zanimljivo. Bili su svi Srbi zajedno i u Otomanskom carstvu samo što Srbija nije postojala. Novi patriotizam! Zanimljivo. Nešto slično je ’41 promovisao Nedić. Nisu važne teritorije! To je najzanimljivije. Što se onda drugi grčevito bore za svoje granice i svoje teritorije? Što su Slovenci i Hrvati ‘ 91 po svaku cenu hteli nezavisne države u avnojskim granicama? Što se insistira na nezavisnom Kosovu u postojećim granicama ili na opstanku BiH ako granice i teritorije nisu važne?!.

  2. Veliki članak za malu frakciju DS-a i potpuno prazan program. Ovaj čovek je pobrkao glumu i politiku.

    1. A ne, on zna da može da glumi samo u okviru politike. Na daskama je pukao odavno, nikome nije interesantan.

  3. Ovo botovanje je već dosadilo svima, mislim i onima koji botuju.

  4. U kojim je granicama BiH usla sa istim je izasla iz Jugoslavije.BiH je starija od Jugoslavije.Kakve Avnojevske granice,to one granice koje bi samo Srbima odgovarale i koje bi samo Srbi napravili.

  5. U Evropsku uniju ulaze samo drzave sa definisanim granicama. Znaci, granice su vazne, to unosis u EU, to mozes da isneses iz EU, kao u slucaju bregzita.

  6. Nema demokracije bez slobode i postovanja prava drugih . Za sta se borio Milosevic valjda za prava srba u Hrvatskoj i Bosni i trebamo napustiti tu politiku o cemu prica ovaj nadri politicar

  7. Balkan je bio i ostao bure baruta ako se zeli resiti ovaj problem mora doci do totalnog razgranicenja da se zna svoj na svome, Onda mozemo razgovarati o zajednicama i saradnji. Svaki rat je stvorio te nacionalne vojske i oni su medjusobno ratovali da bi sto vise teritorija prigrabili za sebe. Neki su uspeli neki nisu a zato su svi nezadovoljni

  8. O bože. U godini kada EU napušta Ujedinjeno Kraljevstvo i kada su svi odustali od šengena zbog korone, i kada se ozbiljno raspravlja o budućnosti Unije, ovaj EU nudi kao alternativu rešenju srpskog pitanja. Priča o tome kako se treba otarasiti Miloševićevog nasledja a sam govori kao da smo u sred 90-tih. Iste teme, iste priče već 25 godina. Ljuddi, probudite se!! 2020. godina je, digitalne tehnologije, unipolarni svet više ne postoji, komunizam je pobeđen! Nisu građani Srbije zarobljenici politike 90-tih, već Vi i vaša generacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.