Lider LDP (ostaje) u vlasti?

Fotografija Čedomira Jovanovića, koji stoji pored Vučića na proslavi SNS-a, privukla pažnju na mrežama

Ostavite komentar


  1. cedi se cita na faci – Alek pusti me da ti ga po…. Jos jedna prevara cemu izbori ?????????

        1. Svi pričaju kako Vučić deli mandate.Čeda i još neki pojedinci imaju veću zaštitu od nacionalnih manjina.Oni i pre izbora imaju sigurnu poziciju.

  2. Ljudi, pa ovo je odlično.
    Sve postaje jasno, nema više prodaje cigle i glumatanja.
    Šteta samo što Informer nece da objavi ovu sliku.

    1. Sve ovo je veoma providno. Sergej, Čeda, Čanak, Čomićka, Šešelj, Živković, Šapić…… svi oni rade za Vučića….

      1. Mislim da ovi što nisu izašli na izbore rade po najviše za SNS.Omogućili su mu najveću pobedu do sada.

        1. Ma, to je bilo onih 10% Cedinih glasaca zasluznih za ‘najvecu pobedu do sada’!

    1. Nisam siguran da dovoljno razumete politiku. Ni stid ni sram već zajednički interes.

      1. Secam ga se iz devedesetih u otrcanim farnericsms i pocepsnom duksu. A SADA…

        1. Sada ima nove zube, nove tetovaže, nove firme, nove džipove, nove telohranitelje… malo li je?

  3. Ako Vucic da Cedi izdajniku bilo kakvu funkciju sem robijaskog odela nikada vise nebi glasao za Vucica kao i sve koje znam i moja mnogibrojna familija i porodica zato Cedi zelim sve sta je zasluzio

    1. Vučić će dati Čedi ono šro su dogovorili kad je Čeda pristao da izograva opoziciju na izborima. A vi, da imate i malo mozga ne bi nikad glasali za Vučića, kao ni vaša cela familija.

    2. Jadan si ti i tvoja familaija ako ste svi glasali za diktatora. Što se tiče Čede, on je jeda obična podguzna muva i ništa više, sada je to i dokazao.

      1. Ta muva vam nije smetala kad ste vi bili na vlasti zajedno sa njim.

    3. Daće mu isto robijaško odelo, koje je dao Dinkiću… beše u nekom telu za saradnju sa UAE :-)))

    1. „Nadam se Šojiću da neću još dugo da budem mlađi referent? Nećeš Pantiću, nećeš.

  4. Ovaj narod ima moralnu blokadu, što ne čudi kad vidite SPC. Čudi me da još nisu počeli i javno da prodaju rodjenu decu…
    I treba čipovanje, treba….

    1. Najveća sramota za SPC je sto drži celu Srbiju za taoca njihovog nemorala. Svesni su da su pukli čim Srbija udje u EU gradice se i katoličke i muslimanske protestantske bogomolje kao svuda u slobodnom svetu crkva je odvojena od države i bavi se teologijom u čemu su ovi jako jako tanki.

  5. Jedva cekam da nam Zujovic objasni ovu misterioznu posetu njegovog predsednika stranke.

  6. Bas bih voleo da znam sta sada misli Vesna Pesic.Za mene i dalje, posle toliko godina, prava predstavnica ugasenog ( na zalost) GSS !

    1. Vesna Pešić, nikad nije rekla ono što stvarno misli, inače je niko nikada ne bi ni slušao, a kamo sreće i da nije!

        1. Vi Trajko u svakoj corbi mirodjija. Kako samo znate o svakome sta misli, za cim zali i sta mu je ciniti.

    2. Ona je prva od onih prišla ovom režimu, rekla je da je Dačić kao Čerčil a Vučić kao Ruzvelt. To ste zaboravili, naš narod ne zna šta je juče bilo…

  7. Za Cedu se zna koja je ljiga, ali SNS salje jasnu sliku da su jos ljigaviji…

    1. Ustvari, to su podguzni krpelji (a ne muve), kada bolje pogledamo.

    2. Čeka se komentar Milojka Pantića ,vjerovatno,Zato što Čeda ide glavom tamo gdje većina ne smije ni nogom !!!! Ajde Pantiću progovori,šta si se ušutario ????

      1. Ma daj da čujemo ovde botspecijalce buljišu, frau zorančeta kneževića, miodraga pećkog, nakaradnog imena argha i eksa, kako komentarišu ovakav jeres svog navr’vođe. Pa to je ravno veleizdaji njihovih života, bitisanja i komentarisanja.

  8. To za mene nije iznenadjenje.Cedica ima ozbiljna iskustva u „privrednoj“ grani u kojoj radikali nameravaju ozbiljno da ucestvuju….Valjda je Jovanjica jasan primer…

      1. Njega braća vučić da postave za šefa kontrole kvaliteta proizvoda iz Jovanjice…što prođe čedin ukus doneće braći milionske zarade širom ulica Srbije.

  9. Čada je ovde u pravu! Partije koje nemaju glasače, ne mogu ni da postoje.

  10. Treba vlasti i neko ko ume da se okrene za 180 stepeni, da povuče crtu, da oceni kvalitet kolumbijskog nacionalnog proizvoda.

  11. Čedo, ako te Marko Đurić vidi kako se umiljavaš Vučiću……biće svašta

  12. Ko je bolji nego čeda za prljave poslove…ko će da ga podrži za džamije i arapski kad bude svuda…ma i šiptarski da uvedu u sred Bg u oš ovaj se narod ne bi pobunio…
    Sirotinja samo neka ćuti, nek čuva zdravlje…

  13. Ne treba se previse cuditi, on je idealan partner AV za prestojeca desavanja oko Kosova.

    1. Dobar i relevantan izbor za topic koji sledi. AV nastavlja da me iznenadjuje.

    2. Radikali i liberali nekako se uklapa, a gde su Šeki i Čanak ili je Čanak tanak.

  14. a da sacekamo rezultate pa onda da vidimo dal lonce uglavi poklopce al cinjenica da se svaka vagabunda uhlebi kod AV kako ? neznam U srbiji ima bas bas sve al nema morala ni za lek ni u vlasti ni u nepostojecoj opoziciji
    al jedno se mora dodati – obaranje cenzusa potez veka Jedino ga „cuveni“ analiticari nisu tumacili glat postoji ekipa u senci koja deeebelo razmislja jer Av sam hmmm malo sumljivo

  15. Dokaz da ce da presvuce svako odelo da bi ostao ili u Skupstini ili cak na vlasti u koaliciji! Jovanovic/LDP je prevrtljivac # 1 a Dacic/SPS # 2.

    1. Gospodo rukovodioci, da li bi ste bili ljubazni da nekad udostojite nas citaoce vaseg lista zasto ne objavljujete sve komentare, (kao mojih desetak u zadnje vreme). Ili bar recite da necete kako vam ih nebih vise slao, a verovatno i prestao da citam „Danas“

  16. Personifikacija politike u Srbiji! A,narod ko narod,podeljen i polarizovan,oci bi da vade jedni drugima! I,onda vidis ovakvu sliku i smuci ti se zivot! Glasam za DS vec dvadeset godina,samo za njih,a posle one „kafanske predstave“ u nedelju,niko nikad vise nece dobiti moj glas!

  17. U ovoj vladi očekujem jos i Macuru i Čomicku. I one su zasluzne građanke,u nivou Čede Jovanovića.

  18. Nista novo i ovako je vec pola DS kod SNS. Druga polovina ceka u red.
    tipicno evropski a boga mi i demokratski .
    U sustini DOS je mnogo gori po Srbiju nego Sloba

  19. Meni je to logicno. Ceda vec duze vremana kuka, kao nekad Vuk Slobi, da mu je Vucic ukrao politiku.
    Ako je vec tako, braca po programu.

  20. Najzad je mojim prijateljima i meni jasno da Cedomir Jovanovic strpljivo ceka u redu da bude jos jedna od lutki na koncu.Da udobna fotelja vrti gde burgija nece vrlo je verovatno da ce navedeni gospodin uskoro potvrditi.

  21. Kad se vidi gde su sada ondasnji „bliski“ saradnici, Djindjic nije nikakvu sansu imao… Nazalost, Srbija je stala, rekla bih zauvek.

    1. Konačno će svi odgovorni za Đinđićevu smrt, biti na istoj „crti“!

    2. ona je stala zauvek onog casa kada je ubijen djindjic a vlast preuzela dss sa kostunicom na celu

  22. Pored Čede, uz Vučića treba da se slikaju još i Balša i Kenja, bez obzira što nisu rasturili DS, ali su se mnogo trudili.

  23. Pa videh ja da se ČEDA upristojio u zadnje vreme pa čak i branio Vučića u nekim debatama.
    Pa tačno čovek sklopio dogovor pre izbora a sad naplaćuje.

  24. moja dva omiljena politicara… jedini nastavljaci djindjiceve politike….

  25. da vucic ponudi neku funkciju coraxu, ili bakicu ili slicnima sa 0.0001% podrske, danas i opozicija bi svrsavali od zadovoljstva….

  26. Kako jedna slika moze da se lose protumaci i da izazove lavinu pogresnih komentara. On se u stvari ubacuje u njihove redove, ne kao simpatizer, nego da ih razbije iznutra. Sabotirace ih kao Prle, Tihi i Mrki, cime ce im naneti nepopravljivu stetu. To je prava istina.

  27. kakva prevara
    borimo se glasanjem da takvi likovi nestanu sa politicke scene kad ono on zamoljen da I dalje nastavi da zivi na dryavnim Jaslama.
    preva
    neposteno
    i nije u redu.

  28. Ono sto je sigurno a to je da nikad vise u zivotu necu glasati za bilo koga. Svi do jednog su isti. Njih samo fotelje,polozaj, funkcije i novac interesuju. Kakvi programi, kakve stranke, budalastine – Ceda, Sergej,…. svi bi okrenuli donji deo ledja ka onome ko je na vlasti kako bi se ovajdili.Pokazali su to i sporazumom sa narodom, bojkotom i celom ovom farsom. Necu vise ni politicke emisije da gledam i da slusam kako mi ispiraju mozak. Ovaj nikad nece pasti. Ostace jos sto godina da vlada.

    1. Jadni moj rode…nami Srbima samo svevisnji i bratska Rusija moze da spasi od nestanka .

      1. Koliko nam svevišnji pomaže videli smo na Kosovu, a koliko nam Rusija pomaže vidimo danas… Ništa. Uvaljuju nam preskupe kredite i Čede poslednje kapi života iz Srbije.

  29. Samo mi iskače onaj video Saše Radulovića kad objašnjava deljenje para preko kredita koji se ne vraćaju sa Vučićevom izjavom „Daj Čedi, šta te košta. Trebaće ti“.

  30. Uzeće ga Vučić. Jer Čeda mu je sada idealan, kada budu predavali Kosovo. Ima ko da ga brani, ali Čedi neće biti lako. Uloga će biti mnogo prljava, pa ako hoćeš, Čedo, ti priđi. To je cena, ali te niko ne dira za „Fidelinku“ i druge stvari.

  31. Ubiliste Djindju ubili ste buducnost ,,vi mozete od akvarijuma napraviti riblju corbu ali ne mozete od corbe napraviti akvarijum “ Z. Djindjic nema gotovo je, zao mi je trazili ste dobili ste cela Srbija krajna desnica, sta mislite cemu li se nadate? Nekom prosperitetu? A gde i kome na planeti su desnicari doneli dobro? A smeta vam Ceda sto vam govori istinu, ma ne bitan je cenzus, procenti, patike.

  32. E moj Djindjiću, slika kakvim si ljudima bio okružen sve je jasnija kako odmiču godine i decenije.

  33. … obećo mu Vučko da će ostati u skupštini, biće kelner u skupštinskom restoranu !

  34. Bilo je klinaca koji iščačkaju nos, pa pojedu sliku. Da li će i Vučić uraditi isto sa Čedom, videćemo, ali liči na takvog jednog klinca

  35. Sada isto radi kao milosevicevi sateliti 90 tih
    Jednog dana mu suditi zbog predaje nasih gradjana drugim drzavama i krsenje ustava

  36. Ne treba ništa da nas čudi. Još je Brana Crnčević pisao o najbolje pozicioniranom Romu u Srbiji (Čedi Jovanoviću). Poznat je i Branin čuveni stih: “ Nisam više Ciganin, od sada sam Rom, to je nešto najlepše u životu mom,“ posvećen Čedi Jovanoviću.Sapienti sat!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.