Ljajić: I ja sam kao Dačić rekao šta mislim o Kosovu u ime stranke

Potpredsednik Vlade za Danas o ograđivanju premijerke od stava šefa diplomatije

Ostavite komentar


  1. Mnogo ste najsmešniji.
    Pa nije se Ivica (od marice) izjasnio o pevačkim kvalitetima (buahaha) Dare Bubamare, nego o statusu Kosova.
    Koji je, (status) uzgred budi rečeno, jedino još tema za razglabanje dokonim ministrima inostranih poslova bez portfelja.
    E, ovo ako objavite, svaka čast!

    1. E pa nije bas tako, tema ovog ministra za dokone razgovore moze biti i , ko li ce pobediti na sledecim izborima na vreme da se prebaci, on samo menja koalicione partnere, mesto u vlasti ne da ni po koju cenu. Kad bi Vucic cuvao Kosovo kao Ljajic fotelju gde bi nam bio kraj.

  2. Sva podrška koju nekontrolisano dobijaju od „zapadnih partnera“ sada dolazi na naplatu. Navodno ekstremno nacionalna vlast, „završava priču“ oko Kosova na najnepovoljniji mogući način po nas, bez ikakvog diplomatskog (ili bilo kakvog drugog) kompromisa. Vreme se jedino troši kako bi se Vučiću, kao nosiocu datih obećanja, ostavilo prostora da smisli priču koju narod treba da proguta. Padamo u zamku, pa komentarišemo sposobnost ove vlasti. Dakle, nema to veze sa sposobnošću, poenta je u datom obećanju – kao kod sicilijanske (možda je bolje poređenje albanske) mafije. Ako ga ne ispuniš, nećeš spavati sa ribama, ali letiš sa vlasti, odgovaraš za kriminal iz prethodnih godina, koji je dobio „biblijske“ razmere, i tu se tvoja peiča završava…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.