Ljajić: Novi Pazar na izborima bira kontinuitet razvoja ili rizik stagnacije

Ostavite komentar


  1. Континуитет развоја са СНС? Др Љајићу ако је и од тебе, много је.

  2. hajde malo covece da zivis obicnim zivotom pa onda pricaj o razvoju. U vlasti ceo zivot. izgube osecaj za sve sem za sebe

  3. Sa svima vama koji ste toliko dugo na vlasti i u politici nema napretka. Za vas je PENZIJA. Vreme je da dodje neko novi, mladji…

  4. Haj ti Rasime u kolaliciju sa Šešeljem koji te do skora pljuvao i nazivao najvecim mafijasem, Bosnjaci Sandzaka u tu priču nece sigurno !

  5. Najveci poltron u Srbiji. 30 godina zivi od politike a Novi Paqzar je duplo siromasniji od gradova iste velicine u Srbiji.

  6. Kada čovek hoće da bude uspešan u životu, mora nekad i da rizikuje. „Ko rizikuje taj profitira“!

  7. Dokle vise Rasime varanja bosnjackog naroda, dobijes glasove Bosnjaka, narocito u Novom Pazaru, od tih glasova dobijes 6 – 7 poslanickih mesta u republickom parlamentu, da bi ti samo jedno mesto dao bosnjackom poslaniku a ostale mandate podelis po gradovima sirom Srbije, ljudima koji te nisu glasali i koje „mnogo zabole“ za Bosnjake i Sandzak ?!! Vise to ne prolazi !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.