Ljajić: Novi Pazar na izborima bira kontinuitet razvoja ili rizik stagnacije 1Foto: BETAPHOTO/ EMIL VAS

Sandžačka demokratska partija (SDP u Novom Pazaru održala je predizborni skup i obeležila deceniju i po vlasti pod nazivom „15 godina uspeha… idemo dalje“.

Osnivač ove partije i predsednik SDPS Rasim Ljajić ocenio je da ovaj grad na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima, „bira između kontinuiteta razvoja ili rizika stagnacije“.

Naglasio je da izbori nisu samo političko takmičenje, već ključna odluka o budućnosti grada i zato „treba da razmisle o izboru koji će omogućiti dalji napredak Novog Pazara“.

– Građani treba da izmere šta je urađeno i da nikome ne daju glas za lepe oči. Ljudi treba da mere ko to za budućnost može više i bolje da uradi – poručio je Ljajić i dodao „da rezultati SDP nisu postignuti preko noći, već iza svakog projekta stoje meseci truda i rada“.

Birači su pozvani da 17. decembra na parlamentarnim izborima glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, na kojoj se ponovo nalazi narodni poslanik Muamer Bačevac, a na lokalnim za listu „Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“.

SDP, u Novom Pazaru, predvodi lokalnu vlast od 2008. godine, kada je ubedljivom većinom smenjena osmogodišnja apsolutna vlast SDA Sandžaka.

U poslednjem sazivu gradskog parlamenta ta stranka je imala više odborničkih mandata, 21, nego zajedno opozicione partije SDA Sandžaka, 11 i Stranka pravde i pomirenja (SPP), 9.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari