Ljajić: Priština zatrovala atmosferu za pregovore

Ostavite komentar


  1. “ Napravili su lošu atmosferu, ako ozbilno nameravate da učestvujete u rešavanju preoblema morate da spremate javnost, da kreirate drugačiji ambijent , povoljniji politički ambijenta, da bi lakše pravili kompromis a oni zatežu kanap i taj kamap jednom mora da pukne“ E Rasime, Rasime, oni zatežu, a ovi ne zatežu nego kreiraju drugačiji ambijent, gledaš li ti TV, čitaš li novine, jesi li čuo za Daćića, za Đurića, sećaš li se Ivanovića….

  2. Ako se nesto pita, ovaj cevek treba da podnese ostavku zbog ogromne stete koju Srbija trpi zbog trgovinske blokade za sta je ovaj ministar. A ako se ne pita onda treba da cuti a ne da ovo koristi za licnu promociju i pojavljivanje u medijima.

  3. Ti Lajicu daj odgovor Seselju i nemoj da pametujes- svi odlaze ti i Daca ostajete- svi su krivi a ne i vi…

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 6

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.