Ljimaj: Kosovo spremno za nastavak dijaloga

Ostavite komentar


  1. Očigledno Srbija nije spremna za nastavak razgovora…. mada ovo nije poziv na razgovor … Više liči na Ultimatum kome je potreban odgovor, a ne neka ozbiljna priprema za dijalog… Zar ne???? Jedno je sigurno, da se ovo mora rešiti, pre ili kasnije, ovako ili onako…Bolje pre i onakao…

    1. Mislis da je Vucic i kompanija spremna da se razgovara o nestalima tokom rata,da razgovara,sto bi znacilo da prizna da su vojne i paravojne jedinice vrsile sistematska seksualna nasilja, sto je mislim da je javna tajna kod vas ,komso ali kolektivna istina je mnogo vise bolna nego individualna.
      Neka nema ni razgovora ni ovakvok ni onakvog ,nit sad nit kasnije dok se prvo ne razgovara o nestalima sa vase i nase strane ,do zadnjeg.
      Bolje pre i onako……

      Tvoj drug.

      1. @gjergj muhamet
        U periodu nakon ulaska NATO-a na Kosovu oko 500 srpskih CIVILA je kidnapovano, prebaceno u logore u Albaniji gde su ubijeni a nekima su izvadjeni organi i prodati. Ne zna se gde su ostaci tih ljudi i gde su ih pripadnici albanske uck zakopali. Da ne spominjemo stale zlocine koje su pocinili Albanci na Kosovu ali ne samo na Kosovu nego i u Makedoniji gde je odmah posle zavrsetka sukoba na Kosovu, uck pokusao da ponovi scenario sa Kosova i nasilno odcepi dobar deo Makedonije. Gde spadaju albanski zlocini, ubijanje i proterivanje srpskih civila, pljackanje, unistavanje kulturne bastine, u javnu tajnu li jos uvek licemerno izigravate nevine zrtve, komso?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.