Lokalni izbori: Tenzije i pritisci na CRTA posmatrače

Izbori u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli

Ostavite komentar


  1. izgleda izlaz onaj koji pobeđuje uvek, koji god dres da ga primoraju da nosi, jer radi u interesu doljevčana i vladajuća koalicija, „svaka vaška obaška“, a ne bi me iznenadilo da su sami napravili ovaj građanski pokret da bi delovali da nije došlo do 100% bojkota Vučićeve koalicije.

  2. Свако је сам са собом на бирачком месту. И ако му траже да слика листић, може да га слика замрљано, или да га „промаши“ и тако објасни зашто се не види како је гласао. Ако му дају хемијску одређене боје, иза паравана може да извади своју и да њоме заокружи кога хоће. Дакле, све је до памети бирача. Ако гласају опет за ову власт, тако ће им и бити. Па, ко издржи.

  3. Fasizam, sistem, nasilje, kriminal, korupcija, umno bolesni, ogrezli u sva zla i ubistva (oliver) i stangliranja (borko)…. opozicija treba da napusti skupstinu i ponasa se onako kako realnost uslovljava…borba za zivot i smrt

  4. Šta je tražio predsednik izvršnog odbora Dveri na biračkom mestu u Lučanima. A on živi u Prijepolju.

      1. Velika je razlika biti na izbornom mestu i maltretirati birače kako bi ih ubedili da ne glasaju, jet veća izlaznost ne odgovara kupus opoziciji i biti u prostorijama policijske uprave jer je g—đa Hrkalović zapošljena u MUP Srbije, a g. Obradović nije član biračkog odbora.

        1. Jel zapošljena? PA jel joj radno mesto u Lučanima? U pitanju je kuma Saleta Mutavog,.

  5. Jutros je iz Ivanjice put Dragaceva otislo 5 Niva Pancevackih tabli , dva Clia registracija PA096 I PA 099 bele boje , Skoda SUPERB KOvinskih i Smederevskih tabli, zelena Skoda YETI PAncevackih tablica , sve u koloni u 6h od hotela PARK gde su vec 20 dana

  6. ti u kolima koji su nadgledali izbore su naoružani do zuba a u glavi jedna vijuga…

  7. Meni stvarno opozicija nije jasna.Dvadest puta je Vucic pokrao izbore,a oni opet izlaze na njih.

  8. Al stvarno pravo pitanje, otkd ova Hrkalovicka tamo, kakve veze ona ima sa izborima u varosici Lucani, umesto mestani da biraju najbolje medju njma uz klopu pice muziku i druzenje, sns ovim junosama ovo kao da je pitanje zivota i smrti, al jos jednom sta ce ova Hrkalovicka tamo.. ludilo.i . ona treba da predstavlja profesionalce UKP…

  9. Stvarno je van svakog razuma da Bosko Obradovic bude okrivljen da je otisao u policisku stanicu da se obracuna sa SNS policajcima. Zar nemaste nesto drugo da nam ispricate vec da je „svemoguci“ Obradovic dosao da ugrozi bezbednost policajaca u Dragacevu. Izgleda da je i Dragacevo postalo PINK.

  10. Јасно је да је већ сада највећи губитник у Лучанима СНС, па и ако добије највише гласова. Изгубили су потпуно компас.

  11. питање бр.1 :шта државна секретарка тражи у муп гуча у изборном дану
    питање бр2.:
    шта лидер опозиције тражи у муп гуча на дан избора
    памет у главу за сада вас само посматрамо

  12. u lučanima uglavnom izađe oko 50% ljudi na izbore a juče 72%. ko razmišlja svojom glavom jasno mu je šta se desilo tamo. a vi iz opozicije učestvujte i dalje u nameštenim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.