Lončar: Nisam nadležan da govorim o optužbama Rodoljuba Milovića

Ostavite komentar


      1. Ne pravimo se naivni ,ne slika se da zemuncima radi slikanja,toliko o time.ministre loncaru krvave su to rule I ko the postavio na to mesto

    1. Da tužilaštvo radi svoj posao polovina vas bi odavno bila iza rešetaka.

  1. Ma obicna igrarija,da dokazi postoje prijava bi bila podneta.

  2. Ne postoje nikakvi dokazi cim MUP ne reaguje niti prijava postoji..

    1. Pa jest, tacno onako kako mu je Vučić naredio… ček, ček aleksandre … vučiću , ti li si?

    2. Koliki grama podriguse dobijas za “ ja sam granicni slucaj“ komentar?

  3. Cijenim da je došao i taj trenutak da se ide kod tih famoznih nadležnih organa, da tražimo odgovor na ovo i mnoga druga pitanja. Pa neka trpe pritiske, i zvanične, i nezvanične…

  4. Много фин овај Лончар, а има и леп надимак.Само се плашим да није он испред кримоса убачен у Владу да би могао да координаира ствари, поготово ако се сетимо 7 жртава хелихоптера.Много фино друштво у овој Влади.Замислите, Вулин оценио тактичку вежбу питомаца на Пасуљанима као успешну?Дајте му шуферице или глежњаке да их намести, снимајте да се слатко изсмејемо.

  5. Ne treba davati izjave po Tajkunski novinama. Ovo je stvarno sramota.

  6. Baš me zanima, ko li doktoru daje inekcije kada se razboli. U koga ima poverenja. U sebe sigurno ne, jer može da se zaboravi i ode Bogu na ispovest.

  7. U medjuvremenu Loncar je i doktorirao, a Medicinski fakultet ga je izabrao u docenta. I to je sve jako sumljivo. Doktor smrt ce uciti nove generacije lekara. Sta?

  8. Pa brzo si istrcao od odeljenskog lekara sa hodnika do ministra? A najbolje ako si angazovao Dr Nesu da te odbrani, cuvenog policajca koji jos uvek nije preskocio ni prvi stepenik: „Savamala“.

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 9

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.