Lončar: Vučić je bio životno ugrožen

Ostavite komentar


      1. Ma šta reče i osta živ! Ne može životno ugrožen čovjek isti dan kad je primljen u bolnicu pisat pisma i najavljivati da je za dva dana na poslu u punom pogonu. Dok je bio premijer, Nikolić je bio kaktus, sad kad je predsjednik, premijer je kaktus. Čestitam svojim komšijama Srbima na sui generis državi, 7 godina nasjedaju na laži i opsjenar ovog lika.

        1. Naravno da možeš. Dođeš kod lekara,oni procene da si životno ugrožen po parametrima koje imaš,stave te na terapiju i pošto se sve normalizuje možeš na svoj zahtev i da ideš na kućno lečenje. To opet ne znači da si 100% zdrav.

          1. Ima puno bolesne dece za cije lecenje se skuplja novac putem SMS poruka, pa nikom nista, ministar zdravlja se tad ne oglasava. A sad, kao zahvaljuje lekarima sto rade svoj posao, sto su mu, navodno, spasli Mesiju.

    1. Pa,pomagao je i Djilasu,pa Djilasovoj ženi i njenom ocu,kad ih je 2014.Djilas pretukao.

      1. Ljubišga, ljubiš ga kod kuće a ne javno ovde na komentatorluku! Ovde bi trebalo da glumiš neutralnost siroti ljubišga.

  1. i mi smo se sekirali zato sto nismo mogli u apoteci da kupimo bensendin zbog tvoje uredbe zato hitno dozvoli slobodnu prodaju dok makar vucic neozdravi upotpunosti

  2. Povišen krvni pritisak i tahikardija. Posledica hroničnog zamora. Pacijent treba da se odmara, smanji aktivnosti koje ga iscrpljuju i da više spava. Takođe da vodi računa o ishrani, da se oslovađa stresa i prestane da se preterano jedi.
    To bi vam rekli telefonom ako zbog ovih tegoba pozovete Hitnu pomoć.

    Drugum rečima, predsednik (pacijent) treba da se vrati u ustavne okvire svoje funkcije.
    Tako će i njemu i nama biti lepši, lakši i bolji život.
    Sa željama da se oporavi i posluša doktore, i da umesto „brige“ o opoziciji više vremena provodi u igri sa sinom Vukanom, željm mu dug i miran život daleko od očiju javnosti koja mu izaziva kardiovaskularne tegobe u vidu hipertenzije i tahikardije.

      1. To je to Krle Mečka. Ne moze biti predsednik drzave , vlade, medija, partije, ucitelj Dacica, Vulina, Djurica… sa njima niko ne treba saditi …tikve…

      2. I ne postavljati pitanja koja se ne smeju..jer ne dan Boze da ne zna unapred sta ce ga pitati…Ako neko iskoci iz dogovorenog…onda Eto gde covek zavrsi..pa pazite malo majka mu stara…

    1. Moli me da mu sto dublje usadjujem nase tradicionalne vrednosti iako mu oci vec iskacu, odatle hipertenzija i tahikardija!

  3. Čudno, ali na sajtu VMA najsvežija vest je da je „Ambasadorka Meklaud posetila upravu za vojno zdravstvo“, od 12.11.2019.
    Vest da su na VMA „spasili život predsedniku Srbije“ nije dovoljno važna, ni značajna da bude objavljena na sajtu VMA?
    Kao da se to nije ni dogodilo…

    1. Zato što je to moša sa ciljem da se narod još više sažali na Minhauzena i da počne sa plačem.

    1. Šta ćeš ovde slobodni slobodane?Idi na informer i pročitaj komentare koji te ispunjavaju radošću i srećom.

    2. Zašto dozvoljavate ovo?!
      Slobodane,šta su „kometari“?
      A,što se tiče đubreta,isto ti je majka rodila…

    3. Vi Slobodne ne kupujte obe novine Danas.
      To je novina damo za pametne , da ili bez poštene diplome fakulteta .
      Koji ste vi…..????

    4. Ja tvoj omoljeni informer smatram za djubre, ne kupujem i ne posecujem sajt. Sta ti osim sendvica trazis na ovom sajtu?

  4. I da ss AV povuce, i ne znam sta da se desi, Sdbija ce nastaviti samodestruktvnim putem, brze ili sporije. Ko pokusa da taj put premine, zavrsava kao Djindjic. Dok god se ne rasformiraju sve sluzbe, razbucaju legla huligana, kriminalaca, navijackih bandi. To se nece nikad desiti jel nismo mi, na zalost, svesni dovolkno i spremni da jednom za avagda stavimo tacku na sve te unuke i decu DBovca, oficira, komesara i slicnih. A ima ih podosta, sigurni 10% njih.

  5. Umete li vi da nas ostavite na miru bar za vikend? Niko ozbiljno bolestan ne moze da se oporavi za dva dana!!! Niko!.

    1. Pa zar ste zaboravili da je on
      vrlo talentovann lažnim informacijama o svemu ,pa valda uz tu Vasiljevićku i o sebi ….

  6. Ugrozen?
    Mnogo voli vlast, ali izgleda ne moze svu da je podnese?
    Penzija ce tu da pomogne, …

  7. Predsednik se previse dao poslu i moralo je negde da kulminira. Zelimo mu brz oporavak.

  8. Dr Zdravković iz Požarevca kaže:
    Radi se o bolesti predsednika. U petak primljen u bolnicu zbog „kardiovaskularnih tegoba“ koje su „ugrožavajuće po život“ i lekari sa VMA su mu „spasili život“. Tako smo obavešteni. Ali sve je u redu i on se sutra vraća u svoj kabinet…
    Ima pet stanja koja odgovaraju opisu bolesti „ugrožavajuće po život“, koje nastupaju tako naglo:

    1. Akutna ishemija ili infarkt, što bi zahtevalo hitno stentovanje,
    2. Ozbiljna aritmija koja zahteva DC konverziju i duža ispitivanja
    3. Akutno popuštanje srca, ejekciona frakcija 20% i manja
    4. Eksudativni perikarditis sa tamponadom,
    5. Plućna embolija.

    U bilo kom od tih 5 scenarija svaki čovek bi i danas i sledećih 10-15 dana samo ležao i gledao u plafon. Kakve crne izjave za javnost i vraćanje u ponedeljak na posao!

    Ko to danas umire, a prekosutra radi?!!!…

  9. Sva sreca pa je predsednik dobro. Ovi sto su mu zeleli sve najgore, sada su oni na aparatima posto se predsednik vratio, nikad jaci! Sve najbolje predsednice! Dug zivot vam zelimo!

  10. Stanje predsednika Vučića je itekako ozbiljno i mnogi koji su se radovali tome treba da se stide.

  11. Hvala Bogu pa je predsedniku boje tako se srcem bori za Srbiju. Srbija je uz Vas zivi nam bili dugo godina.

  12. Veliki stres za organizam morao je rezultirati pogoršanom zdravstvenom stanju. Oporaviće se on brže nego ostali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.