LSV: Nije kasno za otkrivanje političke pozadine atentata na Đinđića

Ostavite komentar


  1. Izjava novinara državnog TV kanala „Rosija“ Konstantina Semina, koji je komentarišući ubistvo Zorana Đinđića rekao da je ubijeni premijer „zapadna marioneta“ i da je zasluženo dobio metak govori ko zapravo stoji iza ubistva našeg pokojnog premijera.

    1. Nažalost to je gorka istina za nas u Srbiji. Znamo ko je neposredno pred streljanje Đinđića takoreći na radnom mestu, sve lupajući se nogama u zadnjicu odleteo direktno u Moskvu sa nekoliko koferčeta (oni su popularni kod te familije) ni dan danas se ne zna sa koliko državnih para. Takođe se zna ko je izbegao nešto kasniju Đinđićevu sudbinu i odleteo u Hag kako bi se zapravo tamo spasao kazne za streljanje Đinđića koje je javno najavljivao zajedno sa svojim grobarskim kumom. Sva ta ekipa je tada bila logistički podržavana iz Moskve a sada njihovu decu Moskva donekle i finansijski podržava, koliko je to moguće i realno, kako bi preko njih zadržala uticaj na Balkanu. Ko im se bude usprotivio i od ove naše sadašnje vlasne familije u ostvarenju njihovih ciljeva čeka ga Đinđićeva sudbina i to oni dobro znaju. Zato su tako snishodljivi i slugeranski nastrojeni prema svakom ruskom činovniku ovde. Veliki strah je u pitanju nema to veze sa bratskom ljubavlju verujte.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.