LSV pita Balinta Pastora da li će uživati u šovinističkom repertoaru Baje Malog Knindže u Subotici?

Ostavite komentar


  1. Не, Пастор ће уживти у издајничком репертоару ЛСВа и Чанка. Срећа те ових из ЛСВа има колико стане у један комби, с тим да је Чанак, када се повукао, оставио упражњена најмање два места.

  2. Lako ce mo mi za Baju on peva! Ovo je novo novinari sns kadrovi iz decije ustanove nasa radost Veljko Vojnic i Nebojsa Markez smenili su sve sefove u ustanovama i postavili sve nove iz SNS…dokle taj fasizam i to su skinuti sefovi koji su tamo godinama i to bez objasnjenja….

  3. ЛСВ је изгледа добио напад самокртичности , они би радије гледали Томсона , али их је срамота да то кажу !

  4. Pa i svi Hrvati uzivaju kada peva ustasa Tompson ili kako se vec zove, a Hrvati su europejci.

  5. Pa Merlin i Tompson su „samo pevaci“ i ne treba mesati umetnost i politiku, bez obzira sta su i jedan i drugi izjavljivali i pevali o klanju Srba. A posto je Baja srpski pevac i bez obzira na otvoreni srpski patriotizam nema pesama o klanju Hrvata, njegov nastup je skandal i politicka i nacionalisticka provokacija! Dvostruki moral, sta to bese?

  6. iakoj e ovaj nastup LSV prilicno opravdan, ipak da im skrenem paznju da je autosovinizam podjednako poguban kao i sovinizam, a pri tom jos i protivprirodan.

  7. ……nazalost postoji veliki broj ljudi sa takim ukusom i slusa ovake i slicne ,sacuvaj Boze….

  8. Da, smeta nam „pevač“ koji širi mržnju.Sramota je da bilo gde peva u našoj zemlji, a kamoli u Subotici.To shvatam kao provokaciju ne samo za nas koji nismo Srbi, već i za sve dobronamerne ljude.
    Za one koje misle da treba da se selimo, ako nam se ne sviđa, poručujem da se seli onaj koji je poslednji došao.
    Selićemo se, to je sigurno, ne možemo više podneti vaš primitivizam, niti hoćemo više da ginemo za interese onih koji su dobrovoljni davaoci tuđe krvi, kao što smo to činili devedesetih.
    Starosedelaca sam u ovom gradu, a kad prošetam gradom, ne viđamo svoje školske drugove i drugarice, većina je negde daleko, u nekoj pravnoj državi u kojoj se ne promoviše nasilje i mržnja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.