LSV: Šešeljeva politika je mržnja

Ostavite komentar


  1. Trebala bi svaka opština u Vojvodini da donese sudsku presudu kojom se zabranjuje ulaz Vojislavu Šešelju u Vojvodinu. Devedesetih je pozivao na linč u Vojvodini na nacionalne manjine dok su iste bile mobilisane u JNA da idu na front u Hrvatskoj. Ja sam iz Deliblata i poručujem da Šešelj i njegovi politički sinovi koji uprooaštavaju poljoprivredu i poljoprivrednike nisu dobrodošli.

  2. Vaša saopštenja od kad ste u „tajnoj“ koaliciji sa snsom, više nisu validna!
    Svako saopštenje koje dolazi od lsv, je „sročeno“ u Bg

  3. Možda da i povjerujes da je ponešto loše učinio Srbiji,ali nikako neshvatam vašu užurbanost da potenciran kako je i našim susjedima učinio neko zlo. Pa po vašem ispade da vi peiznađete da je Srbija krivac za ratove 90-tiho je pogubno i sramotno iznositi takve stavove. On je kao osudjen i ratni zločinac! Pa kada ste gospodo čulu da se hrvati tako samoponizavaju?! Sramotno. Zaista covijek ostane zaprepašćeno takvim izjavama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.