Lutovac: Bez slobodne države nema izbora

Ostavite komentar


  1. Ha,ha pa vi nemate sta da trazite na izborima. Kakvi elementarni uslovi, o cemu vi govorite‚, nacisto ste ispali iz koloseka

      1. Ma da, cim je neko uz predsednika to je bot. A sta si ti, koji branis opoziciju? Kako tebe da nazovemo?

  2. Ma tako je bre. Ne bojkotujete vi izbore nego sami sebe, jer nisu stvoreni uslovi da bez izbora dođete do fotelja i vlasti. Jadni vaši birači koji bacaju svoje poverenje na sve vas.

  3. koliko vidim svakodnevno ste u novinama i na TV zasto ne iskoristite priliku da narodu kazete istinu i time steknete birace ili mislite da se vladajuca partija treba kompletno da se rasformira i neznam dali cete onda smatrati da ste slobodni. Za slobodu se treba boriti i ukazivati na greske kako bi ste na izborima pobedili. Politicari su igraci koji igraju utakmicu i neka pobedi bolji i na kraju cestita onom drugom a vi biste mrznjom i silom zeleli na vlast sto vas u startu diskreditira kod naroda.

  4. Odavno Srbija nije slobodna drzava. Da jeste ne bi vi zvali u pomoc svaki cas nekoga iz EU ili SAD i ne i mogle tv stanice ,vlaznistvo inostranih zemalja da vrsljaju po nasoj zemlji. Ali, da ste bili uz vlast kad je u pitanju Kosovo, sve bi bilo lakse resavati po Srbiju. Ovako…opet smo u veeelikom problemu-opet.

  5. Zivim u Srbiji,zivim u slobodnoj drzavi ,a gde zivi doticni gospodin i o cemu konkretno svakodnevno jedno te isto prica nemam pojma,a da se ja pitam takvi kao on ne bi ni razmisljali o ucescu na politickim izborima ,vec bi na vreme bili u politickoj penziji(ali ne o trosku drzave).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.