Lutovac: Bojkot izbora kao krajnje sredstvo

Predsednik DS odgovarao juče na pitanja na Fejsbuk strani Danasa

Ostavite komentar


  1. Bojkot izbora je, najčešće, jedina metoda koja daje rezultate u totalitarnom sistemu. Dok god postoji privid demokratije, koji stranke obezbedjuju svojim učešćem na izborima, teško je osporiti legitimitet Vladara kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ta vrsta osporavanja apsolutističkih režima je udarac koji neminovno dovodi do pada jer se, na taj način, sukob izmesti van postojećih institucija u kojima, i inače, nije moguće suprotstaviti političke stavove.

  2. Bojkot ili ne neće promeniti bezidejnu i bledu opoziciju. Menjajte ljude, okupljajte se oko ideja, a ne propalih političara, ne kritikujte da bi kritikovali, dajte plan kako uvećati budžet, pa posle pričajte šta bi sa novcem, ali… Ne dolazi to takvima do pameti. Ni ovima u Danasu, nigde negativnog komentara na budalaštine koje bajni novinari i analitičari iznose upinjući se iz petnih žila da naruže vladu.

  3. Bolje da se zapitate (DS) zasto ste izgubili poverenje naroda? Zasto ste na poslednjim izborima imali rezultate na nivou statisticke greske? Kad to razjasnite bice vam sve drugo jasnije. Ogradite se od svih kriminalaca, koji su stranku doveli do propasti, zbog lose i kriminalne vladavine nakon petog oktobra 2000. godine.

    1. Mile…ajd ti Lajkovackom prugom sa svojim av,av drugoomm. Ako imas sta pametno reci o sadasnjosti,buducnosti reci,ako ne ajde sa andjelima odavde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.