Lutovac: DS neće biti kandidat za omiljenog Vučićevog opozicionara

Ostavite komentar


  1. Puna podrška DS-u i Lutovcu. Posle odbacivanja nepotrebnog tereta, stvorili su se uslovi, da Stranka mnogo bolje i efikasnije radi.

  2. Za g. Lutovca mali savet: okrenite se onima koji su ugrozeni ovakvom drzavom – donesite program u kome ce te insistirati na promeni zakona o radu, uvodjenju ubrzanog postupka za resavanje radnih sporova, drugaciji obracun I garantovanje minimalne zarade neophodne za prezivljavanje, predlozite uvodjenje minimalne penzije. takodje dovoljne za dostojan zivot starijih. Trazite investiranje u zdravstvo I skolstvo, rasteretite poresko opterecenje najnizih I srednjih plata, trazite smanjenje broja cinovnika, sekretara, referenata I ostalih parazita u drzavnom aparatu. I pre svega, uvedite odgovornost nosilaca pravosudnih funkcija za cinjenje I necinjenje!! Savet vam daje bivsi clan DS od 1992. – 2010.

  3. Ko da preotme stranku od koga? Micunovic od Lutovca. Stvarno smesno. Zar je moguca tolika nepristojnost.
    Lutovac bi svojim sledbenicima, ukoliko ih jos ima vise od 10, da podnese izvestaj sta je radio, a sta uradio od tih famoznih izbora pre dve godine. Pa, ako su rezultati losi, a losi su da ne mogu biti gori, da se sam povuce.
    Demokratija je izmedju ostalog uvaziti i misljenje drugih, a ne samo svoje. A, vise je nego ocigledno da Lecic, Radoicic, Domazet, Ognjenovic i drugi koji su javno izneli svoje misljenje smatraju da je Demokratska stranka na prelomnoj tacki krize i da Lutovac ne moze niti ima kapacitet da resi probleme i spasi stranku. Cak i Lutovac zna da ovi ljudi imaju neuporedivo bogatije iskustvo i znanje od njegovog. Tako da primedbe o otimanju DS lice na niske udarce bez efekta, jer ne mogu da dobace cilj/eve/.
    Jednostavno Demokratska stranka je usla u novu fazu. I ta faza bi trebalo da zapocne bas danas.
    Ne slucajno, jer se ocekuje bas danas povoljan ishod konsultacija SAD i Rusije o strateskim pitanjima bezbednosti u Svetu, koji se odrzava u Helsinkiju, zbog cega se verovatno i Tramp obreo u vojnoj bolnici Volter Rid. U koliko bi ovde bio postignut dogovor o produzetku ugovora o strateskom naoruzanju i razoruzanju, i Svet bi zakoracio u sigurniji period, a samim tim i na nasoj politickoj sceni ponovo bi se vratila ravnoteza izmedju vlasti i opozicije. Prave opozicije, koju ce ponovo predvoditi Demokratska stranka, a ne neke privatne i kozmeticke opozicione stranke kojom gazduju domaci ili strani tajkuni, pa makar i preko posrednika.
    Ta era politickog delovanja, koja traje dobrih 20 godina, ukoliko povoljnog medjunarodnog razvoja mogla bi da se zavrsi bas danas. Da je ovaj razvoj dogadjaja bitan svedoci cinjenica da ce i i SNS danas bas odrediti ime novog premijera. Dakle ovo je gotovo, pocinjemo nesto novo, nazalost sa starim ljudima-kadrovima. Ko je kriv? Trebalo bi preispitati i licnu odgovornost.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.