Lutovac: Ja sam pokrenuo ujedinjenje u veliku DS

Ostavite komentar


  1. Ma dobri IGRA je interesantna, ali bojim se da oni sto su.nam namestilimisolovku imaju vremena na pretek. I da cemo na kraju biti jos umorniji za odbranu. Nesto slicno kao 1915.

  2. Ako uopste dodje do ujedinjenja opet ce da se posvadjate ! To vam je u krvi !

  3. Lutovac. Nomen est omen. Zalutao u politiku. Tadic ga drzao kao ambasadora u drzavi gde mu nije bilo potrebno znanje bilo kog stranog jezika i diplomatske vestine. Ukratko, promasen covek na pravom mestu.

    1. Apsolutno. Sa ovim zaLutalim predsednikom, DS sebi udarila autogol. I sad neko treba da veruje da će takva DS odigra neku bitnu ulogu u smenjivanju vlasti. Sa lutajućim predsednikom koji u samoj stranci ne zna gde je zaturio kompas.

  4. Treba vratiti energiju Demokratskoj stranci. lutovac je anemican lik,koji ubija nasu,ali ispada da je i podlac,jer nije smeo na ovaj nacin kompromitovati stranku.Njegovo ponasanje daje osnov za sumnju da je i on jedna od mnogih marioneta SNS a.

  5. cist primer politicara koji radi po tudjem diktatu zalosno oni misle da je narod toliko glup da vam veruje VRATITE GOSPODINA MICUNOVICA DA VRATI DS U ZIVOT

    1. Pretvorila se u rupu u koju upadaju kao na takmicenju, svi hoce da urade nesto od te stranke,a u stvari, toliko su je srozali i doveli na dno, da ne moze cenzus preci… da vas samo Djindjic sad vidi.

  6. Rasulo u DS. Ko koga tu maže i laže Bog sveti zna. Prvo je Lutovac podneo tužbu a onda malo nije, već „pravni tim“, sad opet jeste Lutovac. A Vučić uživa u komediji.

  7. Posle ko zna koliko cepanja, odlazaka, prebega, i stvaranja malih stranaka iz vaseg dela clanova vi i dalje ostajete kao partija koja nesto znaci u političkom zivotu Srbije. Po meni ispada da ste mnogo veliki i znacajni za narod Srbije, to je jasno i trenutnoj vlasti koja pokusava na sve nacine da vas zatre, unisti. Svi koji su otisli iz te velike kuce dosli su pred noge Vucicu da ga mole i da mu se ulaguju, a drugi se kao nesto busaju u grudi sa njihovim strančicama i mastaju o vlasti. Ostanite veliki i nedaj te se, jer oni su prolazni a ideja o evropskoj Srbiji je konstantna. Kada i sns izgubi izbore jednog dana od njih nece ostati ni kamen na kamenu, a vi i dalje postojite i smetate im.

    1. Gospodine, vamajos uvek nije jasno da je B. Tadić 2008. definitivno sahranio DS.
      I prema običajima u Srba,svi značajni pomeni pokojnika od 2012. do danas su prosli.

  8. Vratices jedino veliku DS , ako se resis tajkuna i lopova , drugacije nema nista od ujedinjenja , vecina pripadnika DS je ogrezlo u kriminalu , samo im pogledaj imovinske karte pre i posle bavljenja politikom i sve ce vam biti jasno .

  9. Ova gospoda treba da shvati da su na Beogradskim izborima,koji su bili pre dve godine imali 2%.Posle ovih desavanja to je sada verovatno i manje.Sapic,kome se oni podsmevaju,trenutno ima oko 4%.SPS je godinama na standardnih desetak.Dakle,spustite se na zemlju,osvrnite se oko sebe,i za pocetak pokusajte da stignete sebi slicne.A tek kasnije,u nekoj buducnosti da mozda pokusate da se takmicite sa AV.Tako to ide.

  10. Da nije malo kasno da se sad ujedinjujete kada su za neki dan izbori.

    1. Pa to se vidi i iz aviona. Pri tome, DS-ovci nisu sposobni za ‘5. Oktobar’ unutar svoje u mnogo čemu de-demokratizovane stranke

  11. DS nikada vise nece biti velika stranka. Narod im je okrenuo ledja, oni su proslost. Dzabe se Lutovac trudi, ni cenzus nece preci.

  12. Ja I dalje ne znam poziciju demokratske stranke.Da li ona bastini liberalnu-socijaldemokratiju ili libertaniju duha I tela? Ako me znam basicnu stvar me mogu Ni znati STA hocu a sta necu,zelim Vam srecu u umecu.

  13. Dugo već traje veliko rasulo u DS-u i strankama bliskim njima.Vreme će pokazati ali teško će se ujediniti a još teže imati neku veću podršku građana.

  14. To sto je nekad bilo, vise biti nece.. Ujedinjeni dok ne zarate ma ko vama veruje vise.

  15. U DS-u ne mogu da se dogovore ni ko je pokrenuo takozvano ujedinjenje.

  16. Od svog ovog trućkanja, jedno je sigurno: Gde Lutovac prođe, tu trava ne raste!

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.