Lutovac: Kampanja bojkota počinje odmah

Predsednik Demokratske stranke za Danas tvrdi da je legitimitet izbora već osporen

Ostavite komentar


    1. Valjda će sada biti neke izborne debate kada su odustale stranke što bi postavljale nezgodna pitanja.

  1. Konacno i vi da pokrenete kampanju za bojkot. Treba obici celu srbiju i objasniti im da su izbori unapred pokradeni.

    1. Bojkotuješ, dakle nije te briga šta drugi rade. Izađeš i boriš se da nema krađe a ovako unapred tvrditi da će izbori biti pokradeni dokazuješ svoju nemoć. Ne govoriti o tome šta građanima nudite već samo kritikovati aktuelnu vlast znači nemoć, neiventivnost, nedostatak vizije buduće Srbije a to je videla i cela međunarodni zajednica, SAD i EU. Nema političara na svetu koji podržava vaše akcije.

  2. E pa ovo je da cokev iskoci iz koze!! Pa zar je moguce da postoje takvi lazovi i manipulatori u politici. Ma koja normalizacija Srbije, izgleda da je tebi normalno da se u Srbiji krade pa bi ti opet da normaliziras?? Sta mislis pod slobodni i posteni isbori?? Kako to izgledaju neslobodni izbori?? Ljude se vuce za usi da dodju da glasaju?? A ako govoris o postenim izborima onda lepo iznesi konkretne podatke, neku statistiku, koji su to izori bil neposteni i zasto??? Ovako blebecete i mislite da ce se neko uloviti na te vase podvale! Pa nisu Srbi sinko moj budale pa da glasaju za tebe i tvoje. Barem ne ogromna vecina. Proslo je to vreme kad se je trpalo u dzepove. Nema vise i nikada vise necete trpati. Ti bi da se izboris za nesto sto tebi pripada?? Tebi pripada da ti ne kazem sta, jer te ne bih zelio vredjati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.