Lutovac: Na lažnim izborima može samo da se glasa ali ne i da se bira

Ostavite komentar


  1. Poltronu jedan!
    Ti i tvoj ridji gazda upropastili ste , srusili, stub demokratije u Srbiji.
    Zbog vas dvojice nestaje Demokratska stranka.
    I ti nesto pricas o izborima.
    Fuk!

    1. takom je, realnost je samo jedna a pogledi na nju su sareni, motivisani opstim ili licnim! Nas nacionalni problem je sto su se vlasi dokopali nesrbi, oni kojima su GB i USA uplatili mali baksis da veliki posao, a to je pljacka rodjene zemlje, kako drugacije nazvati prinudnu privatizaciju drzavne imovine, koja je `legalno` iz vlasnistva svih zitelja Srbije presla u dzepove kriminalaca po pomenutom diktatu. I sad ti isti kriminalci, jer za mene je to svako koji prisvoji tudje sta god bilo a o drzavi da ne pricamo, treba da nas ubede da su oni bolja opcija ali van institucionalno, jer eto oni unapred ne priznaju rezultate cime opet u sopstvenoj pohlepi pljuju po svima nama koji u njihovim pljackaskim pohodima nismo ucestvovali!! Ajde redom ali da nekog ne preskocim i uvredim, G17 svi experti za pljacku tipa Labus, Dinkic, Vlahovic, … , Tadic, Sutanovac, Djilas, Jeremic, … , a mera velicine njihovih intelektualnih i kulturnih zahvata je razlika u njihovom licnom bogatstvu na pocetku politicarenja, i danas, sve je vrlo jednostavno, nek napisu recept kako se za par godina od gologuzije postaje milijarder, … , mozda dobiju pratioce na drustvenim mrezama?!?

      1. Taj isti Mladjan Dinkic bio je jedan od kljucnih ljudi u Vucicevom premijerskom kabinetu, Zorana Mihajlovic jedna od najblizih saradnika Miroljuba Labusa. Skoro ceo G17+ kolektivno je presao u SNS, ne znam koliko ti je poznata ta cinjenica, iako su zvanicno rasformirani. Proveri gde su bili Goran Vesic i Sinisa Mali. Ne znam kako se to postaje manje neposten sa promenom partijske knjizice.

    2. Tačno si sve rekao.Ono, jest da nikad nisam glasao za DS, i podržavam Vučića, ali mislim da je za Srbiju šteta što su uništili, a možda i ugasili stranku.Bolje je imati DS u Skupštini bez Djidona, nego stranke čije će poslanike Didon da kupi, a koje ne kupi preleteće u SNS. U Srbiji treba zabraniti više od pet stranaka, a ne ovako, „Stranka za zaštitu miševa“, „Stranka za zaštitu od Marsovaca“,“Stranka za vanzemaljce“…

  2. Gospodine Lutovac, ista ova konstatacija se odnosi i na Vaše rukovođenje do sada najorganizovanijoj opozicionoj stranci. Vi kao početnik i anonimus dovedeni ste na čelo stranke izborima sličnim ovim koje kritikujete. Po nečijem diktatu, jer svoj stav nemate, isterujete iz stranke osnivače i prvoborce DS bez imalo stida i srama, pokrivajući se odlukama raznih tela koje ne smeju drukčije da odluče. One koji Vam nisu po volji, statutarna komisija, Vi ste ih najurili kao neposlušnike. Obuzdajte se dok DS na kraju ne nestane sa političke scene.

  3. Od prvog dana sam clan DS i nisam zeleo menjati stranku(kao mnogi) i kada smo izgubili na izborima 2012-te, nisam zeleo da budem „golub preletac“ ali stav sa vama gospodine Lutovac, nisam i necu izjednacavati jer mislim da svako treba da izadje na izborni dan i po svojoj volji zaokruzi redni broj ispred stranke koja mu uliva najvece poverenje!!!!

    1. Gorane, lažni članu DS-a, ne treba da se izađe u nedelju na izbore jer u Srbiji ne postoje demokratski uslovi. Srbija je partijska SNS država sa svim institucijama i medijima. Zato BOJKOT.

      1. Nikola,a ti se razumeš u demokratiju ko Marica…zato bolje se vataj neke šerpe.

  4. Tako je Zorane, racionalan političar, odmeren. Zanimljivo je da je čak i Danas protiv njega (ne izvlačite se , vidi se to)

  5. …“ na lažnim izborima može samo da se glasa, ali ne i da se bira jer su rezultati unapred poznati, zbog čega je bojkot jedini istinski slobodan izbor“ i obrnuto, što bi reko Zalutovac, ko u DS- u,

    1. KO VAM KRIV BILI STE NA VLAST POKAZALI SVOJE LOPOVSKO I POKVARENO PREVARANTSKO ZNANJE I STA SAD VAM NEVALJA GLASANJE. PA KEKO STE USRALI OBRAZ STVARNO NESMETE DA IZADJETE NA IZBORE „MLOGO VAM SMRDI USRANI OBRAZ“ ZNATE DA NEMOZETE SVOJIM PROGRAMOM DA DOBIJETE NI 0,1 POSTO GLASOVA POSTO NI SERPE NEPOMAZU ,JEDINO MOZETE NA SILU DO VLASTI A DA SE JA PITAM ZATVORI BI BILI PUNI SA VAMA LOPOVIMA.

  6. Da li se ti praviš lud, ili…? Pa naravno da postoji pravo da se glasa, zaokružiš šta ili koga želiš, ili poništiš list, ali izbor je samo tvoj. Šta ti bulazniš.

  7. Ustavno pravo i obaveza svakog punoletnog građanina je da glasa. Kako su ona lažni izbori

  8. Glasao sam uvek za demokratske opciju ali sam na kraju uvek ostajao razočaran.Naslednici su se na vlasti ponašali uvek kao prethodni.Sada mi je jasno da je problem mnogo dublji nego što se na prvi pogled vidi.Uvek sam glasao za komuniste pa makar su oni sada liberali ili nacionalisti ili socijal-demokrate i uvek se kreću u okviru svoga nasleđa koje je od početka bilo zasnovano na lažima i lopovluku.Zato sada po prvi put glasam za Poks pa sta bude.Možda se i vratimo kao država na pravi put jer smo mnogo pogrešili kada smo skrenuli levo kod Albukerkija, što bi se u sali reklo.

  9. Bravo za danas.Kod vas prolaze samo komentari ukoliko se neko kritikuje,u ovom slucaju Lutovac.Ako se nesto pohvalno napise nema prolaza.Znaci u ovoj zemlji je zaista sve relativno.Principi ne postoje samo neki odredjeni interesi u nekom trenutku.

  10. Itekako moze da se glasa, ali za vas se ovaj put glasati nece. Imali ste priliku da pokazete gradjanima Srbije koliko vredite i sta ste spremni da uradite za nas. Umesto toga, vi ste samo potrosili vreme i nase a i vase.

  11. E baš ovo je slika i prilika opozicije u Srbiji! Program nemaju, a laži samo štancuju

  12. Naprotiv, sam izlazak na glasanje je izbor izmedju prošlosti i budućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.