Lutovac: Nije Vučićev posao da raspisuje izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Davno, i dugo vremena, sam bio vatreni pristalica Demokratske stranke, ali su se ovakvi kao Lutovac, i njemu slični, udarnički i temeljno potrudili da me udalje ne samo od stranke u koju sam uvek polagao velike nade, nego i od politike koju oni već dugo vremena neuspešno pokušavaju da koncipiraju.

  2. Slažem se sa Vladdimirom. Lutovac je pristojan čovek, obrazovan ali politički luta kao i ovi ostaci DS oko njega. U svojoj katatoniji oni kao “ vode“ nekakvu „principijelnu politiku“, a sve je to potpuno lišeno smisla za političku realnost. Da li je njima jasno da se ne tako daleko u vazdušnoj liniji vodi užasan rat? Da se tektonski menja politički ambijent u širem kontekstu? Hajde da su se Lutovac, Milivojević i drugovi svojom sposobnošću domogli poslaničkih mandata, nego im je to velikodušno omogućio Đilas po svemu sudeći. Oni sami nisu ni za savet mesne zajednice.

  3. „Nešto je trulo u državi Danskoj“ , treba pogledati šta to smrdi iz frižidera.

  4. Pa to je zato sto umisljeni nasilnik prisvojio nicim zasluzeno pravo da upravlja i koristi seresursima, novcem iz budzeta i apsolutnim gospodarenjem nad pravosudjem i medijima. Sve je ucinio sebi dozvoljenim jer ima zastitu od kobri do stranih olupatoira. Eto tako stoje stvari ovde i danas vec 10 godina.

  5. Vučko se dogovorio sa Đilasom. Šta tu Lutovcu nije jasno? Đilas će biti premijer.

  6. Ako nije zbog cega je onda Djilas trazio razgovor sa predsednikom bas o tome sto se tice izbora.

  7. Glupo je vise opozicija pricati o nekoj pobedi na izborima kada realno opozicije vise i nema.

  8. Opozicija bi na ponovljenim izborima imala jos manju podrsku ,zato joj je bolje da cuti i da se vise ne blamira.

  9. Lutovac bi trebao malo da prica o tome kako ih je Djilas zeznuo ,a ne o tome kome je posao da raspise izbore.

  10. Kada tvoja stranka bude imala većinu u Bgd. ,tada ces i ti odlučivati prosto zar ne!

  11. Kako nije, sve je pod kontrolom ustav nepostoji sta ce to nama,pa i postavljenja podobnih po miniastarstvima cak i najobicnih inspektorcica sve , pa se pitajte otkud Hrkailovicka tu gde je bila , „sve mozemo zajedno“ nazdravlje …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.