Lutovac: Oni koji izađu na fingirane izbore odgovaraće za to

Ostavite komentar


  1. Lutovac se bori za opstanak DSa. Ako bude dosledan ovoj izjavi Lutovac i DS imaju budućnost

  2. Gospodine Lutovac, upravo je zadatak opozicije, a posebno stranke koju vodite, da se izborite za takve uslove. Nemojte odgovornost za nedemokratske tekovine koje trenutno baštini Srbija, svaljivati na ucenjeni i zaplašeni narod. Nisu svi podjednako u mogućnosti da prozru igru koja im se servira i da odbiju egzistencijalne mamce koji im se nude. Zato pamet u glavu i hrabrosti u dela, pa da ih prevedemo na pravu stranu, a ne da im pretimo.

  3. Boze kad se setum pokojnog premijera, Micunovica, Pekica, Cavoskog, brojnih drugih intelektualaca… A sada ova bezuba ribica ponavlja napamet naucene reci od svog tajkuna – ajkule. Reci kao pomen DS. Nisam verovao da ce to ikad da se desi a eto desava se. I niko ne reaguje.

  4. Pravi predsednik na celu DS, covek od reci, odmeren i odvovoran. Petre bolje niceg nemoj da se secas, budi kao i uvek uz SNS(SRS). MrNo kada budes bio spreman da svaki put na ulici’izgines’ za fer uslove i dovedes isto takvih 50 prijatelja javi se sa takvim savetom, jer to ne moze ni sam Lutovac, niti uze rukovodst o, to sto ti predlazes mora da podrzi 2 miliona gradjana. Bojkot je prvi korak ka tome, shvaticete jednog dana. A Comicka nek predje u LDP i nek povice istomisljenike, uvek je to i bila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.