Lutovac: Opozicija postigla načelni dogovor oko zajedničkog nastupa na izborima

Ostavite komentar


  1. Nije mi poznato njihov dnevni red u diskusijama vec 2-3 godine.Dnevni red treba da bude samo pod jednom tackom.Kako se ujediniti da pobedimo ovu danasnju vlast.Sve ostale tacke dnevnog reda ostavita kad osvojite vlast.

  2. Nije problem u dnevnom redu, već u rogovima, kako ih složiti u vreću. Lako se ujediniti, problem je u podeli plena jer svi hoće 30%, a ima ih trenutno 7 pregovarača. Dvoje je spremno da popusti, jedan za 10%, drugi za 5%. Najbolje da nastupe u 3 koloseka, kao što su preporučili stručnjaci za imaginarnu matematiku u stranci Zelenovića i Petrovića, jer tako dobijaju više.

  3. Plana i programa nema, jer su vođe previše učeni da bi pričali okolo šta će raditi. Samo srušiti diktatora i predati Kosovo, R.Srpsku, Sandžak i Vojvodinu. Kao i posle 5.oktobra kažu tećiće med i mleko, niko neće morati da radi, a pare neće znati na čega da potroši. Nismo probali onda, valjda ćemo ovog puta, ako ne,nema veze, onda oko 2040. pre nego što počne rat sa mašinama.

  4. Ključno pitanje je oko kog programa se“ujedinjenje“,dešava i s kojim planom i strategijom sprovođenja???Potom gde su odbori po Srbiji i ljudi koji će da to sprovedu!?Na muku,tu dolazimo do konkretno,Lutovca i DS,koji ništa pod milim Bogom evo 3 godine na tom.organizacionom poslu nije uradio.Od onolike stranke,ostali restlovi.Nista to bolje nije ni s Jeremićem,Đilasom,koji su za razliku od Lutovca makar po terenu,pokusavaju.Slabo im ide,masovnosti i strukture nema,sem u Bgd.To je stanje!!!Umesto da su ovih godinu i po posle bojkota,napravili istinski blok i snagu od vise desetina hiljada ljudi,oni sede i beskonačno dangube.Međutim ima i ovih koji su se na jasnom programu,planu,aktivnostima,okupili i udružili.Ćuta,Zelenović,Ne davimo Beograd…konkretno.Dakle može sve kad se hoće i sujete sklone u stranu.

  5. Načelan dogovor o raspodeli političkog plena. Plan postoji, a program. Kome to još treba u zemlji gde će sile gazdovati.

  6. Lutovac po ko zna koji put kaže da su postigli načelni dogovor oko zajedničkog kandidata, nikako da kaže konačni dogovor, već samo iz dana u dan daje nove datume. Pre svega iznestite plan i program, naravno kojeg nemate, kao ni zajedničkog kandidata.

  7. Toliko se veselim da ste se konacno dogovorili da izlazite na izbore a jos vise se veselim sto na izborima necete ni cenzus da predjete da se konacno prestanete baviti politikom jer narod dobro zna sta je vama najbitnije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.