Lutovac: Predstavnici EU da se aktivno uključe u posredovanje za stvaranje uslova za fer izbore

Ostavite komentar


  1. Šta je po tebi fer ….pa ti varas sam sebe čak i na Starom Difu dok si radio sklekove sa kolena….

    1. 12 godina su vladali, i onda im ovaj izborni zakon bio najdemokratskiji u istoriji Srbije, a sad im taj isti zakon nije dobar. Pa, da im Tana Fajon lično piše izborni zakon, opet ne bi preripili 3%.

  2. Trazite fer uslove da biste dosli ponovo na vlast. A imali ste vlast ali prvo sto ste ucinili bile rahabilitacija pinka i sps-a. Koda vam veruje da opet nesto ne smisljate protiv naroda. Vi bi ste novac gutali bez vode, da mozete. Gubite se.

  3. Lutovac, izbori su bili. Mada, tebi i tvojoj DS se isto hvata. Mogu izbori da budu svakog dana, vi nebiste presli, taj mizerni, cenzus od 3%.

  4. Molim Lutovca da nastavi sa dosadašnji radom i delovanjem u Ds u .To je siguran put da stranka propadne i nestane.Silno bih se razočarao kada bi ustuknuo pred pametnijim od sebe.Samo napred mislim da si na pragu Stipe Mesića…i negove rečenice: Ja sam svoj posao završio Jugoslavija (Ds) više ne postoji.

    1. Moram da priznam da originalniji komentar nisam pročitao.Djindjić se prevrće u grobu ko sada vidi stranku !!

  5. Ma okanite se pomoći sa strane, uradite nešto sami, da ljudi iz Drbije glasaju za vas. Problem je što vi ne razumete ovaj narod, a narod ne razume šta vi to propagirate. Smotani ste i politički i ljudski. Niste u stanju da objasnite narodnim jezikom, šta hoćete, iako vas narod sve pamti, kao zajebante i sebičnjake u politici.

  6. Kako ne shvatate, da niste u stanju da sprečite rasparčavanje inače totalno razbucane Demokratske stranke, zbog sebičnih liderskih interesa, ahoćete da upravljate devastiranom državom. Treba da vas je sramota. Niste vi igrači, koji napaćenoj državi i roblju od njenih građana, možete pomoći.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.