Student Ilić, član resornog odbora za finansije DS, predat dežurnom tužiocu

Ostavite komentar


  1. A od kada „član resornog odbora“ bilo koje stranke poseduje imunitet, pa ne može biti priveden? A da li su razlozi „poznati“ ili „nepoznati“ izjasniće se tužilac. Pa svi se „kunete“ u nezavisno pravosuđe sve do trenutka kada sami ne postanete „stranka u postupku“. Svi bez razlike. I Vučić, Đilas, Obradović, Jeremić… pa i Lutovac. Svi bi hteli „nezavisno pravosuđe“ ali da svaka i najmanje pozicionirana slina u nekoj stranci bude „jača“ od tužioca. E pa „ne biva“ to tako.

  2. Gradjani su se okupili u protest protiv policijskog casa i to su (za sada) postigli. Treba da se okupimo svaki put za opomenu vlastima da ne znaju sta rade. Ali, kao sto su se studenti razisli po postizanju dogovora, i ovaj protest treba da se razidje. Ovde nema dogovora ni sa kim, ne moze da traje vecno bez krajnjeg cilja, osim da vama politicarima, levim, desnim, srednjim i kojekakvim, sluzi za licnu promociju, bez plana da nesto uradite.

    1. Je l’ tu misliš i na ove uvežene gradjane iz Ukraine, Engleske, Jermenije, Izraela, Hrvatske, Crne im i Gore im, i ko zna koje i odakle još? Jesu i oni zabrinuti zbog mogućeg policijskog časa?

  3. Koliki bezobrazluk ljudi koji vode stranku,to pravim imenom nazvati“huligani“ne policiju da bi pustio na njih,nego lavove…dal roditelji znaju gde su im deca?koliko agresuvnosti?samo ova vlast je veoma blaga!to u drugim zemljama svi bi bili po zatvorima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.