Lutovac: Vučić se vadi igrom na sve ili ništa

Lider Demokratske stranke za Danas o merama vlasti u borbi protiv virusa

Ostavite komentar


  1. Pa gospodine Lutovac vi ste autokrata u DS. Sa druge strane vas otvoreno pitam STA VI NUDITE ILI PREDLAZETE? Lako je kritikovati, ali sta predlazete? Lepo je kritikovati i nista ne raditi… Zato sam i napisao Vucic ce vladati sto godina sa ovakvom opozicijom bez ideja bez programa… Tesko vama sa vama!

    1. Ovo me podseca nagodine posle devedesete kada je Srbija krvavila i kada smo svi trebali da budemo jedinstveni i da zakednicki prevazidemo situaciju ondadnja opoxicija sr udruzila sa okupator samo zbog jednog cilja da bi odvojila vlast mr pitajuci za cenu pa tako i sada u ovoj dituaciji misle fa im je prilika da jurisaju na vlast ne nudevi ni jedno resenje niti bilo kome pomoc, dvrsni da ovakvi potezi mogu nekoga i odvedti tamo gde ne treba.Zovo me interesuje gde su one patriote koje su sa natovcima vezivsli zastave po Beogradu.Crkaju da ov prode pa da ponovo navale.

  2. Imao nemao … narod ga izabtao! On je predsenik Srbije a video samo kritikujete u situaciji koja
    je bitna da izadjemo najbolje .Vi nemate kredilibitet kad budete vlast izvolite mozete da primenite genijalnih resenja,da uvedete inovacije I Dr.
    Videli smo vase inovacije unisteli fabriku za rentgen aparata I respiratory u Ei.
    Dok voz stoji na stanicu NE vrsi nuzdu.

    1. Da bi Srbija prosla sa sato manje obolelih i preminulih nije potrebno da politicare gledamo svakodnevno i da nam sole pamet.Promovisu sebe i svoje stranke kritikujuci narod i sve sto im nije po volji.Struka treba da preuzme borbu protiv ove zaraze i neka daju tacne i pravovremene informacije o situaciji.Kakav je to predsednik ma kako se on zvao sto se kaje ,jer je dozvolio povratak drzavljanima Srbije…Pa gde da odu ako ne u svoju drzavu.Bruka i sramota …

  3. Dosadise ti politicari i Bogu i narodu. Sto petljaju babe i zabe neznam stvarno. Ovde se radi sacuvati ljude i vucic radi to na nacin na koji je najbolji trenutno za sve nas. A ti politicari se smaraju sa vucicem. Kao da zele da Bela kugaa zavlada na pravi nacin. Pa se pitam o kom narodu oni pricaju. Ceo svet ima problem sa virusom,a oni kao da spavaju medvedji san

    1. Kako vi doprinositi da se ova neman pobedi.Da li ste,posto str bili na vlasti,potegli vase veze u svetu?Gdr su tajkuni vado i njihovi?Da li nekome pomazete u komsiluku?Molim pohvalite se!

    1. Iskreno rečeno Situacija nije dobra nigde u svetu a i kod Nas.
      Gospodine ili druže Lutovce šta si ti preuzeo da se ne širi ova bolest, dali si o ozbedio maske, rulavice, respiratore Jedino znaš da pišeš i podsmejavaš druge. Dali si dao nešto u dobrovoljne svrhe sem što truješ pojedine koji ti veruju.
      Nemate program za ništa a hoćete vlast..
      Nadam se dobićete za 100000000 god ali i tada je z ak pitanje.
      Predlažem da ti i tvoj istomišlbenici obilaziti malo neuropshiatra.
      Precednik, vlada i lekarski tim doneli pravu odluku i ne sprdajte više, jer narodu je pun kurac više sa vama koji želite vlast a nemate niti znanje a sanjate fotelju i samo vučić je vama kriv da sam na njegov o mesto dosta vas bi žavršuli u goli otok.

      1. @Koliko je vučić dao u dobrotvorne svrhe,iz svog džepa,a ne mojih para preko budžeta?

      2. @Koliko si TI dao u dobrotvorne svrhe kad već prozivaš druge? Inače,izgleda da ti je tastatura u kvaru ili se radi samo o klasičnoj nepismenosti.

        1. Moze da prica ko sta hoce al organizovaniji smo od mnogo drugih bogatijih zemalja..

  4. I ja se nadam… Mi zaposleni u ugostitrljstvu-kuhinjski radnici ima emo mnogo vise posla nego do sad… Od kada je uveden policijski cas posle 17h jedva da imamo vremena da jedemo..Ali i meni je ne logicno zasto ce vikendom raditi redtorani a nece smeti maxi ili aroma itd… Ili Vucic misli da smo toliko bogat narod da mozemo da se hranimo po restoranima…

  5. Kažite mu šta treba da odgovori. Ne valjaju mere ali on ih se pridržava. Gde je DS omladina?

    1. Bravo Zoki! Svestan sam i ja činjenice da će OVAJ, pored politički anemične opozicije da vlada još 100 godina. Brine me samo to što ću narednih sto godina morate da gledam kako ga Ruše s vlasti.

  6. Lako je s kopna kormilariti! Vi postujete mere i preporuke vlade, a koliko njih ne postuje zahvaljujuci opoziciji i njenim medijima koji na perfidan nacin sugerisu nepostovanje istih. Lazi i obmane, prevare i manipulacije sa izvestavanjem opozicionih novinara , a sve u ime slobode medija, najgori su vid plasenja i uznemiravanja gradjana, a prevashodno obolelih, potencijalnih zarazenih i njihovih porodica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.