Lutovac: Vučiću ističe rok za ispunjenje zahteva

Ostavite komentar


  1. DS prvo da se izvini građanima Srbije za rehabilitaciju a potom favorizaciju četništva (neofašizma) pa onda da priča o Vučiću koji je bio mali dečko kad je DS vraćala Dražu u Srbiju na velika vrata.

  2. Mogu da razumem da se neko ne slaže sa politikom aktuaelnog predsednika, ali mislim da je jako tužno kada to rade članovi DS-a, tj. pripadnici režima koji je Srbiju zavio u crno. Pa gospodine Lutovac, št aje sa aferama koje su činjene u periodu od 2008.-2012.?

    1. A šta je sa aferama periodu od 2008.-2012. urađeno u periodu 2012-2019?

  3. Neko da objasni Lutovcu da vodi stranku koja je nekad samostalno stizala do 20 posto podrske a sada su nesposobni sami preci cenzus.Ne mozete vi postavljati uslove ni LDP-u ili LSV-u a kamoli SNS-u i Vucicu.Kako ne razumete da vas narod ne smatra demokratama vec elitasima , narod vas ne smatra resenjem vec delom problema.

  4. Kome to pretite gospodine Lutovac ? Ne zaboravite na građane koji su glasali za Vučića, nemojte da izazovete njihovu reakciju, ne igrajte se vatrom.

      1. Lici na Vjekoslava, tako to on radi, nema vise sukoba van Srbije pa je na redu razdor u nutar nase zemlje?

  5. Neka gospodni Lutovac kaže kolika je sad nezaposlenost, a kolika je bila kad je DS bio na vlasti. I nemoj da mi pušta priče o svetskoj ekonomskoj krizi. Dobro se sećam da su priučali da je to naša šansa. Uostalom, pogledajte Island i Irsku, pa vidite kako se to rešava. Razumem da je pisao o slobodi medija, gde se nije ni malo napredovalo i isto je stanje kao i pod njima do 2012. Ali bolje da se nije ni penjao na binu, nego što je pričao o ekonomiji, koja je sada znatno bolja.

  6. Ovaj zaista nije vise normalan. Jednom zvanicno izabranom predsedniku da kaze jedan Lutovac koga ni u njegovoj stranci bas ne postuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.