Lutovac: Za pokretanje kritične mase neophodno udružiti resurse

Ostavite komentar


  1. Želim da se ponovo stvori velika DS i da se svi, koji se niste udruživali sa SNSom, pomirite!!! Pre nego što zoveš građane na ujedinjenje, povedi svojim primerom. Inače ćeš ostati predsednik DS patrljka.

  2. Gradjani nisu zaboravili motorne testere i vesala u centru Beograda, cista promocija nasilja od strane opozicije.

  3. Udružiti resurse na stranim bankovnim računima. To jedino znate. Juče ste dokazali da protest nema nikakve veze sa tragedijom već vam je jedini cilj rušenje Vučića.

  4. Ja opet pa smatram da za pokretanje kritične mase NIJE neophodno udružiti resurse, neophodnije je „uveriti gradjane“ da sa ovom vlascu zive lose !
    Sve dotle dok gradjani sami vide da im je „ovako najbolje“ džaba je vama udruživati resurse !

  5. Velika su mastanja gospodina Lutovca kada kaze da je to u pitanju vecina gradjana. Ono sto je realna vecina gradjana imacete prilike da vidite 26og maja u Beogradu. Vidimo se.

  6. Znači ipak je u pitanju nasilno preuzimanje vlasti kao 5. oktobra, a ne borba protiv nasilja. Samo… 5. oktibar je nekako i uspeo, sad… teško.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.