Macura: Vraćamo se u skupštinske klupe

Ostavite komentar


  1. Koliko para to kosta? Inace kad se vratite uticacete na donosenje zakona kao i u prethodnih 7 godina… Koga bre ti pravis budalom…

    1. Sve si majstore u pravu, oni mogu da utiču na zakone kao što ja mogu da utičem da da li će danas padati kiša ili ne…

  2. Vaše je pravo da budete statisti, dekor i fikusi u Vučičevoj predstavi „Skupština Srbije“ (režija Maja Gojković). Nadam se samo da ste to dobro naplatili. Od naših para… To je jedino po čemu ćete ostati upamćeni.
    A to da ćete vi na bilo šta „uticati“ u Skupštini, okači mačku o rep!

  3. Moderna stranka će sa radikalima u skupštini da donosi isto takve moderne zakone.Ovo je stvarno tragikomično,mada je izgleda ekonomično praktično. Mislim za sitne matarijalne dobiti se ruši jedini put ka boljoj državi.

  4. kao što su ljudi i sumnjali sada imamo i potvrdu da je ovo još jedna u nizu vučićeva opozicija. bilo je providno od njihovog osnivanja šta rade ali dobro je da nisu dugo izdržali da glume ozbiljnu opoziciju.

  5. Stranka Moderne Srbije
    Kolko stranaka ima opšte u Srbiji
    Kviz ko zna

  6. Vrati ukradeni mandat, za tebe i tu modernu stranku niko od nas nije glasao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.