Majdanpek: Ko su kandidati za narodne poslanike iz Majdanpeka, Kladova i Negotina 1Foto: Bojan Cvejić

Dok su na izbornim listama SNS i SPS kandidatima za narodne poslanike zastupljene opštine Majdanpek, Kladovo i Negotin, to nije slučaj sa potvrđenim listama SRS, koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije i koalicije Za Kraljevinu Srbiju – DSS. Na ovim listama nema nijednog kandidata za narodnog poslanika iz opštine Kladovo.

Na izbornoj listi „ Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ na 73. mestu kao kandidat za narodnog poslanika iz opštine Majdanpek je tehničar finalne prerade drveta Milovan Šegrt.

Osim njega, SRS je za naordne poslanike kandidovala i troje svojih članova iz Negotina. Na 184. mestu je Danijela Ducić trgovac, diplomirani inženjer zaštite na radu Vujca Rančić na 212. i hemijski tehničar Dragan Janković na 226 mestu .

Majdanpečanin Janko Nikolić, predsednik Vlaške stranke koja je deo Koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije, a koju čine i Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDК, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, nalazi se na 112 . mestu ove izborne liste.

Diplomirani inženjer agroekonomije Krsta Stanković Njenjulović iz Negotina kao kandidat Narodne stranke je na 122. mestu, a diplomirani pravnik Miloš Milošević iz Stranke slobode i pravde je 181. na ovoj izbornoj listi.

Od 250 kandidata za narodne poslanike Koalicije za Kraljevinu Srbiju – DSS na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju – Srpska koalicija NADA -Nacionalno demokratska alternativa- Demokratska stranka Srbije (DSS) – Za Кraljevinu Srbiju (Monarhisti ) – Vojislav Mihailović, samo je jedan kandidat iz opština Majdanpek, Negotin i Kladovo.

Penzioner Đorđe Dragošan kao predstavnik Monarhista nalazi se na 199. mestu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari