Majstorović: Bez vladavine prava Mini Šengen osuđen na propast

Ostavite komentar


  1. Ja stvarno ne razumem zasto se jedna ista stvar provlaci od CEFTA-e do Malog Schengena a samo se menja ime, kad se zna da se CEFTA nije postovala i nije bilo nikakvih sankcija zua neposlusne! Ljudi sede po raznim drzavnim telima i presipaju iz supljeg u prazno, gube vreme i energiju a placeni su iz budzeta! Rezlulta obicno bude nistavana kao sto ce i ovo biti!

  2. Najcrnja misao je kada vam kazu vladavina prava u drzavi.To je obmana. Nama ne treba vladavina prava, jer vladavina prava je bila i u nacistickoj Nemackoj pod Hitlerom i u NDH Pavelića.
    Oni su u skladu sa donetim zakonima ubijali, proganjali, maltretirali, pljackali, otimali,..
    Nama je potrebna VLADAVINA MORALA, MORALNIH VREDNOSTI, PRAVDE, ISTINE, ETIČKIH NORMI koje su utkane u svaki zakon i dosledno se primenjuju, a ne vladavina prava, zakona pisanih po potrebi i za potrebe odredjenih interesnih grupa, pojedinaca, kompanija, neprijateljskih drzava i naroda.
    Po toj vladavini prava nas udaljuju od brace Rusa i Kineza, brace iz islamskih zemalja protivnika nasih iskonskih neprijatelja i ubica, nasih smrtnih neprijatelja i zadatak svakog casnog i moralnog coveka, sa gramom sopstvenog dostojanstva i rodoljublja je da kaze hocemo bratske odnose sa Rusijom, Belorusijom, Kinom, Egiptom, Sirijom, Indonezijom,… I imacemo vojne vezbe sa kime mi hocemo, imacemo Huawei telekominikacione veze i infrastrukturu jer su najbolji i najpovoljniji, imacemo i kupovati Ruski gas jer je najbolji i najjeftiniji, imacemo savremene PVO sisteme kakve zelimo, da nam se ne ponovi 1999 godina, a ne da nam uskopljeni koji vojske sluzio nije prosipa pricu sa lezbejkom kako pravimo moratorijum na vojne vezbe sa svima a nemamo u narednih 6 meseci zakazane sa NATO sto znaci samo sa istocnim zemljama ne moze, ..a nastavljamobucesce u svim NATO misijama…
    Kada nam je trebala pomoc tu su uvek bile Rusija i NR KINA, kada je krenula korona Kinezi prvi dotrcase i dadose pomoc a EU nam zabranila da kupujemo i kupljeno uvezemo kako bi pre pocrkali u eksperimentu koji su podmetnuli NR KINI da je ekonomski obore, a prelilo se na ceo svet, a dodjosmo u situaciju da se drzava prodaje za hemijsku olovku, da bi novi Pinki video novog Tita a citaj Vucic Trampa.
    Slepci i kratkovidi predvode Srbiju zadnjih 30 godina i uvek kontra procene, a sada je pogresna, smrtno pogresna procena igrati na kartu nasih ubica i unistitelja i s njima surovati, umesto gajenja iskrenog prijateljstva sa Rusijom i Kinom koje ce u potpunosti preuzeti primat u svetu najkasnije do 2025.
    Mediji u Srbiji ne dopustaju komentare koji ne hvale izdaju, koji ne hvale udaljavanje od Rusije i NR KINE, a zabranjeni su TV dueli. Toga nema 8 godina. Izbacimo nojevanje iz Srbije, jer dobra doneti nece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.