Makedonija podržava formiranje Vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. Да, то је добро за онај део Македоније који би са србијанским Албанцима хтели да праве Велику Албанију. То у Србији неће проћи. Била је Србија и у тежим проблемима, али их је пребродила. Пребродиће и ове садашње сигурно. Шта ће бити са Македонцима из Македоније видеће се. Срби су им омогућили да имају државу и нацију, а они подржавају насилно отцепљени део српске државе . Вратиће им се то као бумеранг, али неће више Срби гинути на Куманову и Кајмакчалану. Југославија је била баласт Србији , као и СССР Русији. Хвала Богу да смо се тог баласта ослободили. Промениће се сигурно међународни односи, а онда ће Србија без већих проблема, отети део своје територије, вратити под своје окриље.

  2. Ne podržava Makedonija nista Kosovsko nego podržavaju to one sto su se borile protiv Makedonije a sad na silu sa velikom podrškom od Amerike i EU su u Makedonskom parlamentu i hoču da unište Makedoniju i napreve veliku Albaniju.
    Pravi Makedonci znaju da je Kosovo srce Srbije. I nikada ne podrzavaju nista drugo

  3. Da li je moguće da država bivša članica nekadašnje SFRJ podržava formiranje vojske tzv. “Republike Kosovo“? Šokantan podatak za mene je bio taj da je Makedonija priznala nezavisnost Kosova pre par godina, ali ovo je vrhunac svega. Zaista neverovatno. Ustvari, donekle se i može shvatiti budući da im je predsednik Skupštine gospodin sa albanskim imenom i prezimenom, ipak je makedonski narod u manjini u sopstvenoj zemlji.

  4. Oni su pametni, znaju da sa silom Albanci ne slusaju, to se pokazao i u historiju kada je Turska okupirala Albaniju i ceo balkan, zbog toga nas zove Arnaut (znaci Tvrdoglavi). Albanci i Makedonci zivece kao braca i nikada nece da bude neko krvoprolice, samo tretiraj Albance dobro i mi smo mirni narod ako pokusas sa silom nadrjalao si za uvek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.