Makron u julu u zvaničnoj poseti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Srbija je zemlja u koju je dobrodošao svako čije su namere poštene i dobronamerne.

  2. Znacajna poseta stranog zvanicnika koja ce doprineti boljoj saradnji dve zemlje.

  3. Bitna je svaka poseta da svet vidi da svakog gosta ugostimo kao dragog gosta.

    1. Botovi misle da ako pošalju 10 nemaštovitih i glupih komentara da oni vrede kao jedan prosečan komentar.

  4. Nije ni vreme ni mesto ali s obzirom da na karikature ne postoji mogucnost komentara zloupotrebicu ovaj post, izvinjavam se. Pregledah poslednjih 20 ili 30 karikatura Koraksa i uz duzno postovanje bih mu postavio pitanje : da li je moguce da covek vasih kvaliteta nema inspiraciju u bilo kom drugom obliku osim naseg ..tesko mi je reci postovanog predsendika ?? Sve najbolje u daljem radu i zivotu ali koliko je gosn predsednik zabrazdio u Djilas, Jeremic itd …bogami i vi ste u Vucic, Vucic…postaje pomalo naporno. Pozdrav. P.S. Nisam bot, samo bih nesto bolje od bla bla bla stotinu puta jedno isto !!

  5. Bas je lepo sto dolazi na tlo napacene Srbije. prvo i normalno bi bilo da se izvine za 1999, u ume njegove zemlje a isto tako i da se izvine Srbiji za onaj cirkus u Parizu sto je postavio srpskog predsednika tamo negde sa u pozadini u drugom ili trecem planu na obelezavanju dana pobede.

Ostavite komentar


Politika

Ivo Visković: Rezolucija o Srebrenici nije protiv interesa srpskog naroda 10

Ivo Visković: Rezolucija o Srebrenici nije protiv interesa srpskog naroda

Srbija je u jednom specifičnom položaju da ima problem na više frontova i u takvoj situaciji nije nikako čudo što su svi naši diplomatski kapaciteti angažovani punom merom, izjavio je za N1 profesor FPN-a u penziji i nekadšni ambasador u Nemačkoj Ivo Visković povodom održavanja Samita lidera Zapadnog Balkana i EU u Kotoru na kome prisustvuje predsednik Aleksandar Vučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.