Mali: Nastaviću da zovem Đilasa pljačkašem i lopovom

Ostavite komentar


  1. Dakle, direktor Centra za tendersko aukcijsku privatizaciju pocetkom 2000-tih,gradonacelnik kada se rusilo u Savamali,direktor 2 of shore kompanije na Britanskim Devicanskim Ostrvima,kupio 24 stana u bugarskom luksuznom letovalistu, na kraju ga za nagradu postave da bude ministar finansija-tj. stave kozu da cuva kupus i on nekoga proziva da je lopov.A zovu ga Sir Oliver.Pa da, sta je njemu da plati 150.000 dinara,moze svakoga svaki dan da naziva lopovom,bas ga briga

  2. Ovde u Stradiji je potpuno nenormalna situacija. Nigde u normalnom svetu vlast ne proziva opoziciju da je lopovska. Vlast ima mehanizme da procesuira svakog lopova. Ako ga samo proziva, bez ikakvog sudskog epiloga, onda tu nešto debelo nije uredu. Ili vlast laže, ili neće da hapsi lopove iz bivše vlasti, kako sutra nova vlast ne bi hapsila njih. I u jednom i drugom slučaju narod i država su na gubitku!

  3. Jel to onaj Malisa sta maltretira zenu i decu? Da li on ima prava da govori o pravdi i pravu? Sram ga bilo i onoga ko ga je postavio na to mesto. Posle se ( kao ) pitaju zasto su protesti protiv „njih“. E, „gospodo“ moja, bitange vise nece moci da budu na vlasi i da gospodare Srbijom. Zbog takvih se narod buni i zbog takvih kabadahija narod izlazi na ulice. Dosta nam je AV, Nese ( iz Begrada – zvanog Slinavi) Maje Gojkovic, baahatih gradonacelnika, lazljivih mministara, siledzijskih sefiova policije, inspekcija koje lazu i ne rade svoj posao, razbojnika joji unistavaju gradove, investicione mafije sto pljacka u dosluhu sa vlastodrscima, bahatih i nepismenih garadonacelnika i direktora javnih preduzeca, javnih tuzilaca koji se prave „blesavi“ i nesmeju da podignu optuznice protiv drzavnih kriminalaca, sudija koji se prave „jos blesaviji“ koji ne sude po zakonu, protiv ……. E, „gospodo moja“ nije ovaj narod samo protiv drzavni (rezimskih) medija koji sire i rasipaju drzavno-politicku propagandu.

    Norod je protiv vas koji ste urusili pravo i pravdu, drustvene norme ponasanja, udarili ste na obraz ovog naroda. Lazete, varate, mutite, izvrcete cinjenice, ne govorite istinu, koristite propagandnu masiseneriju svuda i uvek da sludjenom i nepismenom narodu prikazete svoje lazi na svimpropagandnim medijima.

    No, ISTINA JE SAMO JEDNA, i necete jos dugo jos moci tako. I vi to znate. Nece vam pomoci i drogirant Mitrovic sa Pinkom, ni Maric, ni RTS. Narod zna uvek vise od vas!

  4. Kada prodje vreme bahatih nasilnika na vlasti, ovo drustvo mora da uradi sve kako bi javnost napokon upoznala bugarskog grafologa, bivsu suprugu i jos mnogo drugih ljudi koje je ovaj preposteni gradonacelnik i ministar ojadio. I da onda provede adekvatno vreme iza resetaka uz potpuno oduzimanje tako stecene imovine. Ili to ili nasa deca nemaju buducnost!

  5. lik, koji će uvek ostati mali, a veliki lopov, priča o mržnji prema ovom gradu? On i njegova bulumenta mrze ovaj grad i beogradjane, jer znaju da su izbore pokrali i da ih nikada bez kradje ne bi dobili. Sav kolaps, koji prave po ovom gradu, dokaz su te njihove mržnje. čovek, koji je naredio da se sruši deo grada, koji je svoju suprugu, tačnije majku svoje dece ućutkao, ima obraza da priča o svojoj „velikoj“ ljubavi prema Beogradu i beogradjanima. Nije im lako, postaju im tesna odela, i kavez im se drma, pa bljuju, a iza svega stoji strah od nekih budućih sudija, koji će po zakonu suditi svima njima. Sve ove presude su igrarija, njihovih sudija. Sam je evo dokazao to. Ne priča o svdji i sukobima oko provizija. Misli da se baš ništa ne zna. Ovo nije tako velika zemlja, a ni tako veliki grad, da se mnogo toga ne sazna. Bruka i srasmota za njegov doktorat. Vesić ne silazi na Beograd na H2O. Tog projekta se plaši, kao od djavola, jer zna da će svi učesnici u zatvor jednoga dana. Kuće, stanovi, falsifikati, njihov veštak, njihove sudije….22% Zna ministar da računa, a ne zna da su vlast sa svim otimačinama dobilim od samo 25% biračkog tela?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.