Mali: Počastvovan sam, hvala premijerki i Vučiću

Ostavite komentar


  1. Više im nije dovoljan budžet Beograda,pa sad da dovrše i republički.
    Bankotirali smo skroz ko država,a ovi naprednjaci nas zadužuju ko Grčku!!
    Plakaćemo i to gorko kad ovi odu s vlasti i kad se otkrije koji haos i pustoš su ostavili!!!

  2. Voleo bih zaista da čujem šta su bili kriterijumi za ovaj premijerkin predlog.Da li je to možda sporni doktorat njenog kandidata,ili brojne finansijske afere istog koje se godinama guraju pod tepih?Da li su možda prevagnula njegova dostignuća u vođenju grada čijim razrovanim ulicama danas hodamo,još neuseljene kule u Beogradu na vodi čiji se završetak više i ne pominje,a kamoli useljenje….stvarno ima toliko toga….umalo da zaboravim kompletni idiotluk oko rušenja u Savamali…sigurno sam nešto propustio,čovek je etalon za propast.

  3. se sprda sa svima!Može mu se,kad ga 52% izašlih birača podržava!

  4. Malopre oko 17.30-18h sedim u bašti na Obiličevom vencu, sede pored neki turisti kinezi. Odjednom, niotkuda nagrnuše neki hilihopteri, nekoliko, vojni, milicinski, na 20 m od zemlje. Gledam u nebo, a gledaju i kinezi. (Sačuvaj Bože i brani..)

  5. Rupa u koju smo mi kao država upali postaje sve dublja, kao da nema dna.

  6. Napokon funcije dobijaju ljudi koji znaju sta rade. Beograd je ostavio na stabilnim nogama, verujem da ce i finansije sacuvati na najbolji nacin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.