Mali: Prvo zasedanje Vlada Srbije i UAE, verujemo u pokretanje još velikih projekata

Ostavite komentar


  1. Nemojte više pokretati projekte, molim vas. Ostali smo bez železničke i autobuske stanice, centra grada, urušavate tvrđavu, a sve to našim novcem dok vam ti „Emiraćani“ dođu kao davaoci franšize. Pa bila je nekada domaća serija gde je Josif tatić glumio lažnog arapina ….eto odakle su pokupili ideju.

  2. Naravno da Arapi hoće da pokrenu još više „velikih projekata“ jer im AV i vi njegovi poltroni dajete skoro sve besplatno! Da sam psiholog, na sreću nisam, napisao bih da bi Arapi bili ludi da ne prihvate sve te vaše fenomenalne ponude! Najveće štetočine u istoriji Srbije, vi i vaši nazadnjakovići, raskrčmiste na štetu Srbije i onolike terena za arapski BG na vodi, platiste im velike pare da preuzmu JAT, gotovo pokloniste PK Beograd, silne hektare najplodnije evropske zemlje u Vojvodini itd. Sada su se Arapi uplašili jer su videli da poklanjate i Kinezima sve što stignete, -železaru SD, Borski bazen, 100 hektara oranice za fabriku guma u ZR itd.- sve to verovatno za po šaku dolara koje će dobiti porodica AV i neko od vas, pa su već potrčali na sastanke vlada. Valjda da maznu za siću što se još može -tu je srpski Telekom, EPS, rudnici, šume, polja, reke i jezera, vodosnabdevanje itd.itd. A tu su i radnici koje vi sns-ovski mafijaši prodajete strancima malte ne kao roblje za platu od 25o € mesečno.

  3. Ministre Mali problem je u tome sto ste izgubili poverenje naroda posle tolikih afera koje ste imali. Jednostavno Vam vise niko ne veruje i niste dostojni funkcije koju nosite. Dakle, sumnjamo da sklanjate cinjenice!

  4. Sto veci projekti to manja drzava…sto vise para od tih projekata to narod siromasniji….nista vise nismo sacuvali…prodali ste i zemlju i narod

  5. Ovaj Mali je odvratan lik,muljator svetski.Ko god je posetio Emirate,video je kako se tamo zivi,kako finkcionise sistem i koliko su u odnosu na Srbiju uredjeno drustvo.Kada bi stvarno ti ugovori bili sklopljeni zbog Srbije a ne licne koristi ovog Malog,bilo bi super.Ovako……Za pocetak neka uvedu serijatski zakon!!!Srbija bi procvetala jel bi svi ovi lopovi iz vlasti sami otisli.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Za SNS je neučestvovanje Vučića u kampanji veliki hendikep 10

Brnabić: Za SNS je neučestvovanje Vučića u kampanji veliki hendikep

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da raspisivanje lokalnih izbora za 2. jun predstavlja pokušaj smanjenja tenzija u društvu, na čemu je insistirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će, kako se ona nada, baviti kampanjom posle 16. maja, jer se sada pre svega bavi "odbranom nacionalnih interesa".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.