Malići: Prepucavanje način da se zaštiti Radoičić

Kosovski pisac i analitičar za Danas o međusobnom optuživanju Beograda i Prištine za ubistvo Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Radojicic pod hitno treba da se ubedi od strane onih koji ga stite i tvrde da on nema nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovica da se pojavi tamo odakle je i dosao pa neka dokaze da nije umesan u ubistvo Olivera Ivanovica.

    1. Radoičić iz Mitrovice, ako je uopšte odatle, je naša dika, slika i prilika, hrabri biznismen koji stoji na braniku Kosova i koji je organizovao još hrabrih momaka sa severa da ga brane od napada Šiptara. Kako lepo zvuče ovi lažljivi hvalospevi naše bulumente na vlasti u opravdavanju organizovanja kriminala na severu kosova i to uz podršku istog takvog kriminala sa šiptarskim imenom. Taj srpski borac za Kosovo je bio nepoznat svima nama pa i samom vučiću a onda ćutke on postade glavni pregovarač na Kosovu u dogovorima sa Haradinajem i Tačijem da bi ga potom ustoličili i zvanično u funkcionera SNS-a tj. podpredsednika njihove ispostave na severu takozvane srpske liste. Odjednom gospodin Radoičić je otvoreno naša dika a zapravo je slika i prilika ove sumanute vlastele u Srbiji koja koristi već poduže ovakve likove za održavanje svoje ludorije od vlasti i kontinuirane pljačke Srbije. Odjednom ga vučić itekako dobro poznaje da mu on bezrezervno veruje po svim pitanjima biznisa, droge, nasilja, oružja i ostalog za šta ga mediji povezuju, čak i da ovaj nije učestvovao u organizovanju mučnog ubistva Olivera Ivanovića. Veruje mu u ovo poslednje jer sam zna ko je i na kom nivou dao zeleno svetlo i odobrio da se taj zadatak izvrši uz zdušnu najavu na tom zlu koje sebe naziva TV pink. Pravo pitanje je koliko je ovakvih radoičića po ostalim regionima Srbije pa bi se iznenadili da je to prava četa junoša koje vlasna familija odgaja i čuva još od kraja 80tih godina prošlog veka. Pametnom dosta.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.