Mališić: Nije bilo subverzivnih ideja prilikom odabira fotografije za naslovnu stranu NIN-a

Ostavite komentar


  1. Prvo je Pištaljka pisala o Krušiku. Niste bre ni znali da je Obradović u zatvoru. Onda je Vuk Cvijić iskoristio Pištaljkine tekstove vešto ih upakovo sa svojim spinovanjem i postao slavan kiteći se tuđim perjem. Tako je radio i ranije kada su mu podstke davali iz predmeta tužilaštva ili policije a on kao pisao o slučajevima. To je prava istina !

    1. Att Storm,
      Pokusavate da zemenite tezu da je Aleksandar Obradovic ispravno uradio , jer je to jedino sto znamo, time sto pokusavate da implicirate neukom narodu u usi da je sada vazno ko je slucaj rskrinkao i koji se novinar „kiti tudjim perjem““ ako novinari uopste imaju oerje. NAzalost po VAs, slucaj je dospeo i do usiju poslednjeg coveka u ovoj zemlji u nekoj zabiti, tako da ce istina o lopovluku , bilo da je ciji, izaci na videlo bez obzirana pokusaje da se istana odlozi na neodredjeno vreme, odnosno za posle izbora.

  2. Nisu trebali da menjaju naslovnu stranu. Ako su, fudbaski rečeno, vraćali loptu golmanu ne gledajući da li ima protivničkog igrača, trebali su da nastave saigrom a ne da menjaju!

  3. Sta je Radomirovic video na slici, je njegov problem i ne vredi da mu Vesna to. objasnjava. Jedino je u pravu, sto tvrdi da je vlasnik, odn. izdavac izvrsio cenzuru time sto im je naredio ili predlozio da promene naslovnu stranu. To sto su se urednici saglasili sa predlogom izdavaca, ne znaci da nije izvrsena cenzura. Smatram da je urednistvo trebalo da odbije predlog , a ne da menjaju naslovnu stranu koja treba da se tumaci u skladu sa onim sto pise na njoj, a to je afera Krusik i jasno je da je slika izabrana u tom kontekstu. Sve ostalo su zle namere i skretanje paznje sa pitanja kakva je uloga tate i sina,( i Vucica) u toj aferi.

  4. podrška NIN-u. a o stanju u medijima nema boljeg svedočenja nego kada UNS umesto da te brani napada te i naziva lažovom kroz čitavu emisiju koja traje 2 sata.

  5. Prvi put sam video Voditeljicu kako se suzdržava da priča potpuno otvoreno pred „novinarom“ kojeg niko ne zna kao novinara a koji je govorio baš onako kako bih očekivao od Pripadnika Službe. Mališićka je shvatila sa čim ima posla i pribrala se tek pred kraj.

  6. evo sarape sa advokatom danilovicem koji osudjuju karikature, ali meni je zapala za uvo ecenica sarape kako se naslovnom stranom siri mrznja a sta on svako jutro radi sa svojim sagovornicima?

  7. Čovek iz Pištaljke je za Danas ne tako davno rekao da je mnogo gore bilo za predsednikovanja Tadića. Ovim stavom on je sebe diskvalifikovao u mojim očima i otada ne pratim njegove izjave.
    U sinoćnoj emisiji, hteo – ne hteo, morao sam da ga čujem. Iako je, delom, bio u pravu, ponavljao je jedno te isto do nepodnošljivosti, užasno neprijatan. Bukvalno je isleđivao koleginicu, na šta je ova pristala. Pristala je i voditeljka pustivši okršaj da traje, međutim ona ne bi bila to što jeste.
    Ukoliko je opažanje stvarnosti lična stvar, emisija je trebalo da ide drugim tokom nakon desetak minuta. Ovako povređena je hrabrost današnje Srbije, oličena u uzbunjivaču iz Valjeva, zbog sujeta javnih ličnosti.

  8. Sve se vrti oko novca. SNS je ogromna mašinerija koja ozbiljno plaća za usluge. Samo argumenti i bele strane.

  9. Ja sam misljenja da je naslovna strana NIN-a i karikatura Coraxa super vic !!! Pretstavnici stranke SNS-a sa ovakvom ofanzivom protiv NIN-a i Danas -a prave odlicnu reklamu za pomenute listove . Citam stalno NIN i Danas i ne vidim nista lose u tim listovima ,naprotiv moze se reci da su vrlo realni !!!

  10. Izuzetno kulturna žena sa argumentovanim odgovorima. Ne troši energiju na Radomirovića koji se zapleo kao pile u kučine. Bravo NIN. Svakome ko poseduje i trunku mozga u ovoj zemlji ipak NEUREDJENOJ jasno je da je ovo kropovana fotografija sa posete sajmu AV i Dodvornika. Pa šta ako je kropovana šta to dokazuje, da je fotografija namontirana, šta… Fotografija je istinita i ako pažljivo pogledate CRNA STRELA nije uperena u Vučića već u Dodika on bi sigurno poginuo a Vučića bi možda i ranila. NIJE SIGURNO. Ali čovek voli da bude ranjavan, žrtva, po sto puta ugrožen izmišljenim atentataima. Za onaj u Jajincima Stefanović je ODAVNO trebao da da ostavku. Ovako se SNS brani ukradenim metodama i plasiranjem LAŽI polusvetu u ovoj našj lepoj Srbiji. Ipak je polusvet na njihovoj strani ma koliko se oni trudili da budu ugledna i obrazovana Srbija. OVo obrazovna se ne odnosi na 60 posto poslanika SNS-a koji su završili i diplomirali davajući novac i prepisujući i plagirajući svoje radove. Zato Srbija ne može napred. A ovo napred je zahvaljujući lažiranim i napumpanim statistikama. Recimo statistika o smanjenju nezaposlenosti, Recimo najveće plate i rast u regionu. A vrhunac je uporedjivanje prvog čoveka sa Danilom Kišom. Pa dajte ljudi ima li kraju ovom PUTUJUĆEM LUDILU i CIRKUSU MEDRANO u kome Maja Gojković i ostali izvode akrobature na žici. Pa valjda će pasti jednom jer i taj polusvet već počinje da kapira šta se dešava. U laži su kratke noge. Pozdrav

  11. Podrzavam NIN i DANAS koje redovno kupujem jer su jedino svetlo na kraju tunela u nasoj zemlji.Podrska za gospodju Malisic i gospodina Culibrka.Zao mi je sto su povukli naslovnu stranu i nisu trebali da pokleknu praznim pricama koje su imale za cilj da skrenu paznju narodu sa mnogih afera.

  12. Gospođo Mališić, mislim isto kao i Vi, ali nismo u manjini , bar mi koji se čujemo .
    Pa šta, ako je na slici snajper i Vučić.
    Ko hoće da zloupotrebljava tu fotografiju na već subverzivan način, i to je razumljivo jer su njima zubi naoštreni na subverzivnost. ,ali prema nama …
    Vreme gadnih okršaja biće teško zaustaviti .
    Dugo i temeljito. ga Vučić sprema ….

  13. Vesna Mališić je prelepo i veoma tačno govorila na kraju emisije. Radomirović, koji je ranije napadao Borisa Tadića na veoma čudan, skoro bizaran način, na kraju emisije je ispoljio profesionalnu zavist, mizoginiju i verbalno nasilje. On kao brani NIN, a ona je kao nedostojna da bude novinar. Neće biti. Ona je ok, a on je opak, želeo bi da Vesna nestane.

  14. Mališić je u Utisku bila briljantna.
    Trifunovic standadno dobar.
    Radomirovic, nemam lepe reči

  15. Vesna puna podrska,uvrede ovog sns delegata na Utisku,uvredama upucene Tebi,govore onjemu kao licnosti i jatu kome se priklonio.
    Pozdrav od Dadinog okruzenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.