Maljići: Stranke na Kosovu da se ujedine oko platforme za dijalog

Ostavite komentar


  1. Platforma se bavi pitanjima od nacionalnog interesa? Ako je formiranje vojske KiM od nacionalnog interesa onda ne znamo sta jeste! Albanci vec imaju jednu drzavu, na prevaru su oteli deo nase zemlje da bi imali jos jednu drzavu. Nista nije po zakonu i ustavu pa ni ta vasa cuvena platforma koju treba da predsatavi Taci.

    1. „Drugu drzavu“ im je dao Milosevic svojim zverstima na Kosovu. To je isti i „potvrdio“ svojim potpisom u Kumanovu,jula meseca 1999 g
      .

  2. Hasim Taci mozda zavrsi na optuzenickoj klupi, a ne za pregovarackim stolom.

  3. Nema ništa oko toga da se Kosovske stranke ujedine oko platforme za dijalog, kada Tači i Haradinaj rade sve suprotno dogovoru.

  4. Jedinstvo svih političkih aktera je neophodno da bi se ispunili uslovi neophodni za konstruktivan dijalog u narednom periodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.