Manojlović: Svako je slobodan da poziva ljude i organizuje ih

Dan "D" za odluku o nastavku blokada

Ostavite komentar


  1. I Vrabci na Granama odlično znaju, da dobijena bitka ne znači da si dobio rat, ako ovako nastaviš 100 %, ćeš biti ETIKETIRAN, kao najobičniji Trojanski Konj ! ! ! vladajućeg režima u Srbiji.
    Uzmi se u Pamet dok još nije kasno.

  2. Tako je. Ti pozovi ljude da proslave dolazak Rio tinta sa promenom lokacije jalovišta , kako je predsednik rekao, a narod treba da nastavi sa teškom borbom koja se sigurno neće završiti sa dva protesta. Prebroj one koje će doći da proslave dolazak kolonizatora i aboliciju vlasti i sve će ti biti jasno, a i nama. Vidi se da je deset miliona E, o kom će odlučivati ,,narod“ zagolicalo maštu i prljave strasti nekima. Taj odbor se polako već formira, ako unapred već nije dogovoren. Stop rasprodaji i nestajanju Srbije. Daleko je april!!!

  3. Pa ovo je show, Dveri su sad kao ekoloska stranka… Protesti su organizovani zbog zakona sad nije ni to nego Rio Tinto…Kad bi „oterali“ RT opet bi se naslo nesto trece…. Ja sam recimo protiv Gasproma u Srbiji, neko protiv Microsofta, neko prtiv SBB, neko protiv MTS….

  4. A kad si toluki „ekolog“, zašto se ne pobuniš protiv automobila, pa, recimo, zahtevaš da se uvede par-nepar, ili da se zabrani dva dana u nedelji vožnja automobila? Da vidiš koliku bi „podršku“ tek tada imao, jer najveći zagadjivači su automobili. Samo… problem je što bi peške morao da dolaziš na proteste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.