Marinika Tepić objavila audio snimak: Novi dokaz kako vlast organizovano „seli“ ljude zbog izbora

Ostavite komentar


  1. @ Šta se čeka! Gospodin je apsolutno u pravu jedino čega se vlast boji su međunarodne institucije i njima pod hitno dostavljati dokaze o neregularnostima pod pretpostavkom da su one tačne ali su potrebni čvrsti dokazi a ne rekla-kazala.

  2. Audio snimak nije objektivan dokaz, jer se sada mogu napraviti pomoću (AI)veštačke inteligencije.

  3. @keks
    Te fazone su provalili čak i osnovci, njima pismene radove piše kompjuter ako niste znali, dakle varanje na taj način bi bilo smešno.
    Dok za Srbiju ne mora ni toliki trud, ( ta veštačka inteligencija), da bi narod poverovao u nešto. Živ primer toga vidimo svakog dana kada na sve televizije (na što više kanala): Izađe Vučić, ispriča gomilu laži i nebuloza, pas s maslom plozao ne bi, nikom ništa ne dokazuje, dosta je da On kaže – a narod veruje?
    Ne treba mu ni inteligencija.
    Samo da zine i da proguta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.