Marinika Tepić pita premijerku da li je bila nosilac liste i ko je glasao za nju

Ostavite komentar


  1. Bilo bi poštenije da prvo Marinika Tepić objasni koliko glasova i koju podršku građana ima u svom gradu Pančevu, da čak nije smela ni da se pojavi na protestima u svom gradu a kad se pojavila u selu u opštini Pančevo jedva je spasla živu glavu da ne bude linčovana. Posle možemo da pričamo dalje …

    1. Linčovana od koga? Lokalnih mucavih pijandura i krimoščića koje je sns zaposlio taj dan da bukače protiv nje i viču „Odlazi Tee-pička“. Tu nije bilo ni g od građana sela u opštini Pančevo.

      1. Nikola Kalabić geometar iz Valjeva izdao čiča Dražu…šta reći više?Tepićeva neka izadje protiv Ane,rezultat će biti isto kao da je bojkotovala izbore.Gradjani Pančeva nisu ni pijani ni ludi…vidi se po pitanjima koje su joj postavljali dok je bežala i gledala u telefon.

        1. Da ti nisi od onih građana Pančeva koji se oduševljavaju sa takozvanim žestokim momcima iz nekakve Sparte koji su dolazili da prete našim seljacima ovde kod nas po mestima gde su se održavali lokalni izbori, ako ne glasaju za sns? Jesu li to isti oni što se malo pa malo upucavaju u po bela dana po teretanama u Pančevu? Brn a bič vam je oličenje poštenja i nekakve snage, pa ljubiša možeš ti da je ljubiš u njen čučomrak koliko hoćeš ali Srbija neće taj škart? A koliko poznaješ istoriju govori i tvoj stav o čiča draži…vidi se da si komunjarsko dete i tu sliku o četnicima su ti stvorile komunjarske serije o partizanima na staroj TV bastilji. Istina je jedna i jedina i kada je u pitanju politika i svakodnevni život i istorija i građani i njihovi odnosi u društvu, ne može biti drugačije bez obzira koliko se zlo na ovom svetu trudilo da stvari prikaže drugačije. Ti si primer da se zlo u našoj zarobljenoj Srbijici očigledno toliko nakotilo da možemo komotno da ga izvozimo.

          1. Bravo Gospodine na komentaru. Svaka reč Vam je na mestu kao i mišljenje o trenutnoj situaciji u Srbiji. Svako dobro Vam želim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.