„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Ostavite komentar


  1. Marinka zove lika nevaspitanim jer nema argumente, žena je isuviše emotivna za politiku. Do juče je htela da skapa od gladi zbog nameštenih izbora. Malo suludo mora se priznati.

  2. Grenel nevaspitan sto joj je sasuo istinu u lice sve je on upravu ti si nevaspitana samo lazes vise tvoje lazi neprolaze nazivas nas genocidnim a hoces da te neko uvazava

  3. Gosn Grenel je u odgovoru potvrdio baš ono što Tepićka tvrdi – dogovor je da se ukine Haški tribunal za Kosovske zločine. Deo o tome kako svaka zemlja treba da sama sudi svojim zločincima bi bio samo smešan, da ne znamo šta se desilo sa većinom svedoka još pre zvaničnog početka suđenja.
    E sad, jedini problem u ovoj međusobnoj prozivci bi mogao da nastane ako Grenel postane Državni sekretar posle izbora, što je lako moguće. Mala uteha je da tamo ionako nikom nismo preterano simpatični, tako da nam se isto hvata.

  4. Gospodjo Tepic.
    Dozvolite da primite moju kritiku.
    Vi ste gospodjo Tepic izabrani narodni poslanik, visoko pozicionirani funkcioner najvece opozicione stranke. Spusta te se na nivo jednog mesetara , koji kad krene u Srbiju Sam sebe nazove funkcijom koja mu odgovara I naravno primi ga I Vucic I Taci. Inace po funkciji je Grenel ulicni mesetar ima firmu lobiste , Tranpa inace nezna I nema veze sanjim Ali preko neznam koje linije dobije kontakt Ali ne direktno nego posredno iz cetvrtr ruke.

  5. Koji strani lobisti su prihvatljivi?
    Da li postoji neki kome je dobrobit
    Srbije na prvom mestu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.