Marko Đurić: Nisam siguran da će SAD dostaviti dokaze u slučaju uvođenja sankcija Vulinu

Ostavite komentar


  1. Pitanje je imaju li oni bilo kakav čvrst materijalni dokaz o korupciji i trgovini narkoticima, ili su im ovi naši lelemudi slali lažne informacije i pomagali da se izvrši pritisak na vlast. Pri tome ne zanemarujem rad njihovih obaveštajnih službi.

  2. S.A.D. nije dužna nikakve dokaze nikome da daje, oni su osobu za koju imaju dokaze da se bavi kriminalom stavili na listu a Srbiju ako zanima neka sama traži dokaze koji se jako lako mogu naći samo ako se želi naći…

  3. Policiski pas obučen da pronalaženje droga je skočio na dotičnog, a mi tražimo dokaze od Amerike….koga mi lažemo, sve oko nas ili sami sebe ?!?

  4. A što ne bi imali kad i naše službe imaju mnoštvo dokaza o tome šta je Vulin radio i čime se bavio. Nismo li ga svi videli na našim televizorima kako šetka po Jovanjici i šatro okopava paradajz? Svi mi znamo zašto je pod sankcijama, samo se pravimo blesavi!

  5. Jasan cilj Beograda je mir i stabilnost

    Jest kada bi drugi „vesla sisali“ !
    Jasan cilj Beograda je „zadrzati kontrolu na delu teritorije koja pripada drugoj drzavi“ koju „doduse Srbija ne priznaje“ ali je priznaju najuticajnije zapadne drzave kao sto su SAD, najuticajnije clanice EU i td. i to priznaju tu susednu drzavu u GRANICAMA koje obuhvataju i sever Kosova gde Srbija prakticno nema sta da trazi osim sto REMETI mir i stabilnost u Regionu pa i u Evropi slusajuci „direktivu iz Moskve“ !

  6. Nemojmo mnogo da se nadamo Amerika je stvorila kosovo i od njega neče odustati.

  7. Jasno ko dan niko nije budala, svi znaju šta je Srbija i ko je Vućič, da je glavni remetilački faktor mira u svetu ne u evropi ili balkanu.

  8. A da vježbaš vezivanje leptir mašne,gospodine ministre…uf,kako mi je teško bilo da ovo zadnje napišem?!

  9. Sigurno prate preko satelita. Imaju sve snimke i posalju svoje tajne sluzbe i eto dokaza da su Ameri otkrili, ili potvrdili ono sto su sumnjali

  10. A o kojim „dokazima“ je uopste rec? Nema tu nikakvog suda, ni sudjenja.

    Inace, Djuric neprestano govori da su odnosi SAD i Srbije „izvanredni“ i „u usponu“, pa se tu ama bas nista ne poklapa.

    Ali, Djuric je ambasador koji nije diplomata. A Pravni fakultet u Beogradu nije uspeo da zsvrsi, ispisao se o kasnije dobio diplomu nrkog sumnjivog privatnog fakulteta….

  11. A da li si ti u bilo sta siguran?Da li si nam ti,blago nama sa takvima,siguran da su 2+2 cetiri?

  12. Nadam se da ce doci vreme da vas potrpamo sve u zatvore na dugogodisnje robije i da vam se oduzme sva imovina!Da se vama i vasoj deci zabrani svaka politička aktivnost!

  13. Slabo nas ti zastupaš…mnogo nas kritikuju, a sada su krenuli konkretno sa sankcijama.

  14. Poštovani kolega Miloše! Uz nik stavite i redni broj sa one liste od 14 000 botova.
    Nema potrebe da se krijete naprednjački lelemudu.
    Inače na društvenim mrežama kruži slika gde pas za otkrivanje droge laje na TETKINOG sinovca! Šta misliš, zašto je lajao. Tako da priču o dokazima okači mačku na red! A pamtimo i priču kada je njegov vozač SLUŽBENIM AUDIJEM išao na kosovo da vulinu donese „garderobu“ pa u auto nađoše drogu!
    Razumemo mi želju da želiš da braniš svoju družinu, ali možeš to malo diskretnije!

  15. Pitanje za TAPŠAČA DECENIJE je da li je Srbija uopšte zatražila dokaze ili ovde imamo plasirani LAŽ kao kod slučaja sa „ubicom“ gospodina IVANOVIĆA koji se navodno krije u nemačkoj.

  16. E, „jado“ ko te posla tamo i šta li „blejš“ bez veze . Ti nisi ni nacrtane ovce da čuvaš.

  17. …da je Đurić završio fakultet.

    Jesam siguran da rezidenciju u Vašingtonu (koji za američke standarde nije skup, a svakako mnoooogo jeftiniji od npr. Njujorka) plaća preko 12 000 dolara. Da, dvanaest hiljada dolara mesečno. Ne on, nego mu država plaća, naravno.

    Zadatak za „Danas“: proverite podatak u MSP!
    A tačan je. To je javna informacija. On je tražio saglasnost od MSP i dobio je za takav mesečni trošak. Svakog meseca se šalje i plaća.

    Jasno, pored plate (oko 6000 dolara osnovna), vozača, limuzine, reprezentacije, baštovana, spremačice, sekretarice, kućne posluge i plaćenoh troškova…

Ostavite komentar


Politika

Nevešto spinovanje vlasti ili da li je bilo slikanja opozcione večere?: Nešić (Zajedno) o maratonskoj sednici Skupštine grada Kragujevca 10

Nevešto spinovanje vlasti ili da li je bilo slikanja opozcione večere?: Nešić (Zajedno) o maratonskoj sednici Skupštine grada Kragujevca

 Dok prva redovna sednica Skupštine grada Kragujevca traje već drugi dan a, inače sa prekidima od 24. aprila, za Nikolu Nešića odbornika stranke Zajedno sve ono što se događa u lokalnom parlamentu je samo dokaz da vladajuća većina beži od demokratije, odgovornosti, parlamentarizma i tema koje opozicija predlaže a po poslovniku oni moraju da stave na dnevni red.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.