Marko Đurić oštro odgovorio Zaharovoj na kritiku slike Vučića u Beloj kući

Ostavite komentar


  1. Ponizenja su krenula jos od Pariza i proslave pobede saveznika iz drugog velikog rata,gde je Vucuc stajao u nekom desetom redu do ovog veceg ponizenja,blanko potpisa da se Ambasada Srbije preseli u Jerusalem.

  2. Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Djurić nije komptentan za takav polozaj. To vam je isto kao da ste postavili pile da cuva kokosi od jastrijeba.
    Sto se tice kritike, bolje mu je bilo da je to vrijeme iskoristijo i procitao Rezoluciju 1244, ali je opet pitanje i da ju je procitao vise puta, kad nije u stanju da shvati, sta to sve znaci i zasto je ta Rezolucija u opse nastala i napisana, kao i od koga pod kojim uslovima nastala. Njemu nije poznata geografija Balkana a posebno granice Srbije. Izgleda da on posjeduje diplomatski pasos, koji je dobijo od rodjaka iz Amerike pa misli da je sve Amerika. Marko Djuric ne posjeduje osnovna znanja iz politike, prima dobru platu i radi sta mu drugi kaze, kao da cuva tri ovce koje su mu Amerikanci darovali za rodjen dan.
    Nakon dvadest godina, nije ni jedan terorista uhapsen. Samo za to Marko Djuric bi morao da bude osudjen na dozivotnu robiju, jer on prihvata terorizam kao legalan da vlada na prostoru Srbije. Kompetentan direktor bi se pridrzavao Rezolucije 1244, pregovarao bi sa nadleznim a to su predstavnici UN i KFOR-a a ne sa teroristima, jer oni su pocinili bombardovanje citave Srbije za koje moraju da snose odgovornos.
    Ako neko zelu u Srbiji, da Srbija bude suverena , pravna i demokratska drzava, onda prvo mora pod hitno da se smijeni Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Djurić a na taj polozaj postavi covjek koji je rodoljub svoje drzave, svog naroda, sposoban i hraba da brani i odbrani drzavu i narod od okupatora a ne da okupatora postuje kao rodjene roditelje koje treba primjerno postovati.
    Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Djurić je bruka, sramota i ponizenje za Srbiju i narod Srbije.

  3. Pogledati tvit Karla Bilta. E to je sustina svega. Ko vodi ovu drzavu i ko potpisuje nesto sto nije ni procitao.

  4. Pukla tikva! Sada ce Bocan u Moskvu po instrukcije. Samo da nam predstojeca zima ne bude „ruska zima“.

  5. Zaharaova nista ne govori u svoje licno ime. Djuric nije gospodin,obrusio se na jednu damu,pravi odgovor,bi trebalo da ide na Putinovu adresu,ali to je malo teze ocekivati od ove politicke garniture,koja bruka Srbiju.

  6. O, ala se „mali od palube“ osokolio! Šta kaže Zaharovoj: „Shame on you!“ Ne valja to. Bolje da je iskulirao…

    1. Ovo sa Djuricem me potseca sa slucaj “ komarca i Elefantom Kada komarca pretio elefantu da ce mu “ nabiti“ ako ga ne slusa’ Zbiljam gde je granica primitivizmu? Zar smiju ti tipovi Dacic Vulin Djuric Stefanovic bilo Sta u ime Srbije komentirati?

  7. Da li se to matuška Rusija žešće narogušila na nas?
    Moraće Vučić pod hitno u Moskvu. Ali neka obavezno ide pre zime jer će sigurno morati da satima čeka na ulici pred vratima Kremlja. A moskovska zima ume da bude vrlo hladna i vrlo neprijatna…

  8. Sta to cusmo. Pa ne mogu da verujem sa ove moje uši. Po sat ipo vremena cuci u hodniku pred vrstima da ga cika Putin primi. A pricao nam da ga tamo toliko uvazavaju. Pinokio.

  9. Ha, ha, malo omiljeno Vučkovo magare se osetilo povređenim u ime gazde! Bogami Marko, ovo pljuvanje po Rusiji će te skupo koštati! Ni jedno veliko carstvo nikada ne zaboravlja uvrede; Rim je posle 20 godina našao i ubio u Siriji Hanibalovog brata, pa ti vidi šta te čeka!

  10. Dva kratka pitanja Marku Vučićevom Đuriću: da li je oštro komentarisao i priznanje Kosova od strane Izraela i da li se predsednik na dokumentu o zaštiti homoseksualaca potpisao imenom i prezimenom ili samo
    nadimkom?!?

    1. Erdogan kad je početkom godine,kada je dolazio na sastanak kod Putina, čekao je sat vremena, u hodniku pred bistom Suvorova, koji Otomansku imperiju pobedjivao par desetina puta.E, to je poniženje.

  11. Sta se junosa bunis, vas naprdnjacki firer AVdolf Vucic na fotografiji izgleda kao los djak u „magarecoj klupi“, sitan, jadan, kao trinaesto odbaceno prase. Fakat nema sta, slika govori vise od svih mogucih reci.

  12. Predsednik ovo nije zasluzio ali pojedinima su napadi na njega jedini nacin da bar prividno budu bitni.

  13. Mislim da je odgovor ispod svakog nivoa. Posebno što stičem neodoljivi utisak, da je odgovor dat više u svrhu javnog pokazivanja idolopoklonstva koje Djurić gaji prema Vučiću, a ne zbog povrede nacionalnog dostojanstva i ponižavanja Srbije, male države na Balkanu, koja je uprkos svim nedaćama, intigama i trgovinama, bez obzira da li te trgovine dolazile sa Istokas ili Zapada, ostala svoja, slobodna i nezavisna, koliko se to može biti u današnjim medjunarodnim konstelacijama. Ne volim idole a još manje one koji se takmiče za posebno mesto u blizini idola.

      1. Morali biste da budete toliko pametni pa da primetite da branim interese majčice Srbije a ne Rusije. Ne očekujete valjda od onih koji su nas uništavali na najsadističkije načine i, koji nas i danas bez imalo skrupula uništavaju, bilo šta pozitivno? Ako shvatate o čemu govorim? Ako ne, popijte nešto u ime gluposti.

        1. knezevicu, namerno malim slovima da mi posle ne solis pamet o mojoj pismenosti. Svima koji imaju drugacije misljenje odgovaras uvredama. Pismen mozda i jesi ali jako lose odgojen. Do sada sam mislio da si obican SNS bot ali ovim komentarom si svima dokazao da ne radis za sendvice, nego te rusi(isto namerno malim slovima) dobro placaju da branis njihove interese. Pitam se ko je ovde izdajnik?

          1. Zar je teško zaključiti ko je izdajnik? To su oni koji kaskaju za debelim zadnjicama „naših zapadnih prijatelja“, koji mašu „zelenim obećanjima“ i, koji su nas „milosrdno i humanitarno“ onako „lepo“ izbombardovali,?! Naravno, opet, „za naše dobro“.

  14. Slika gde srpsku predsednik sedi pred Trampom kao đačić koji polaže ispit je najbolja ilustracija šta se desilo u Vašingtonu: Srbija je dva puta sama sebi pucala u nogu. Seobom ambasade u Jerusalim koji je zvanično medjunarodno „okupirani grad“ od strane Jevreja, status koji osim Trampove SAD, prihvata ceo svet, jer se u njegovom istočnom, palestinskom delu, nalazi najsvetija džamija podignuta iznad stene sa koje se po poredanju Muhamed uzdigao na nebo, zamerili smo se celom muslimanskom svetu i istovremeno celoj Evropi, Rusiji i Kini,. Sada će uslediti masovno priznavanje Republjik Kosova i Dačićev trud i prosut novac ode u zaborav, pa kada broj država koje ga priznaju pređe 2/3 članstva u Ujedinjenim nacijama nastupiće trenutak kada se prijem u UN odigrava u Generalnoj skupštini UN, eventualni veto Rusije ili Kine u Savetu bezbednosti postaje nemoćan i eto Republjik Kosova medju članovima Ujedinjenih nacija.
    Svojim kobajagi „uspehom“ da ukloni tačku 10 iz dokumenta zasenio je razorni efekat pristanka da seli ambasadu u Jerusalim i tako jednim potezom obesmislio celokupnu srpsku strategiju. Aferim, predsedniče!

  15. Cak i da Sirbija postane Clan Eu( NATO nije obaveza za to)! Ekonomski odnos sa Rusijom i Kinom po uzoru Magyarske sa Orbanom bez problema moguce prema tome nije pametno izazivati Ruse i Kinu jer Amerikanci sa Trumpom nisu pouzdani Partneri u bilo cemu cak i u Eu postali nepozeljni? A Ono sa Izraelom ( Vau !!!) ispasce svojoj prilici kao Bumerang zbog Arapskog svetu u veze sa Kosovom!!

  16. Epski junak Marko otpisuje portparolu iz Moskve.
    Nije mogao da zavrsi ni regularno fakultet.
    Neverovatno.

  17. tako to biva kada gospodar izabere stranu. do juče su pričali bajke o tome koliko ga voli i poštuje putin, od danas čitaćemo o svim poniženjima koje je on gutao u susretima sa ruskim predsednikom. jedno je sigurno, fotografija o kojoj govori gospođa Zaharava je takva da će se svako u svetu, ko je pogleda, nasmejati, sa jedne strane komičnom pozeraju moćnika, a sa druge tragikomično vidljivoj servilnosti balkanskog patuljka.

  18. Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izvinila se danas zbog svoje objave na Fejsbuku, uz napomenu da je „pogrešno protumačena“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.