Marko Đurić već petu godinu u v.d. statusu

Vlada Srbije produžila statuse vršioca dužnosti u više kancelarija, zavoda i ustanova

Ostavite komentar


  1. Ako Bog da i u penziju da ode iz v.d. statusa. Salu na stranu, ovi od kad su dosli na vlast jedno 95% svih postavljenja im je u vd status. To zato da bi u svakom trenutku mogli da im ne produze status i da budu poslusni da se ne otrgnu kontroli. Zanimljiva tema za novinarsko istrazivanje.

    1. Sto mu se kancelarija nalazi u Zubinom potoku, a on je u Beogradu.
      Tamo i platu prima.

  2. Sto se tice Djurica Kancelarija za KiM je u rangu ministarstva i Djuric je ministar za KiM kao sto su bili Covic i Sanda Raskovic Ivic. Dakle, ministri se ne biraju konkursom i verovatno se ceka neki njegov veci uspeh sto se tice KiM pa da bude promovisan u najmanje predsednika vlade.

  3. Ovaj treba da je Ministar u Lazi sto mu neki lekar na predlozi da ga malo pregleda bilo bi za njega korisno tesko ga je slusati i gledati ovo je zerorizam na gradjans kad gledas svaki dan na Pinku njega Vulina,Vucicevica,Sarapu,one analiticare mutave onog iz zelegrafa i jos dosta njih e to je teror a ne oborene table i dva znaka e to je zeror nevidjen

  4. Samo fotku pogledaš i sve jasno, u kom je statusu zaposlen ne znam ali da li je u “ vinklu“ vidi se iz aviona.Strašno.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.