Marko Đurišić (UDS): U Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, ali ćemo izaći na njih

Ostavite komentar


  1. Nemate vi nikakve sanse. Sramota je sto neprihvatate bojkot. Dokle ce ove male stranke da daju legitimitet Vucicu ?

    1. Misliš, „Dokle će narod podržavati Vučića a ne nas“?Narod daje legitimitet, a ne DS pocepana u još deset strnčica.

  2. „Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred građana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese“, rekao je on. Da li znaš nesrećo, šta si rekao? Priliku da promeniš vlast si u startu otpisao, ali si tu da joj svojim učešćem omogućiš legitimitet, i verovatno nešto dobiješ zauzvrat. Pa gde vas pronalaze, takve?

  3. Uslovi kakvi god bili vi podrsku apsolutno nemate. Ne znam sta vam znaci ovo kukanje?

  4. Ja nisam znao ni da postojite iskren da budem a i vecina gradjana verovatno. To dovoljno govori o vasoj podrsci ma kakvi uslovi bili.

  5. Ako znate da u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore (s čime se potpuno slažem) , koja je onda svrha izaći na njih?!!!
    Kako mislite da menjate vlast na izborima za koje i sami već unapred kažete da neće biti fer i pošteni?
    Kako mislite da se „borite za interese građana u institucijama“ u državi čije su sve institucije uništene i podređene jednom čoveku – Aleksandru Vučiću?
    Ko uspe da mi to objasni, dajem časnu reč da ću izaći na izbore i glasati za njega, iz koje god da je stranke!
    Napominjem da kao objašenjenje ne prihvatam opšta mesta i floskule tipa „zato što se treba boriti, ne unapred odustati“, „zato što bojkot nije rešenje“ i tome slično.

    1. Moje duboko postovanje Don svaka vasa rec je i moja – grazie mile.

  6. Ni manje države ni više koalicija. O broju stranaka u njima da ne govorimo. Niko u tim strankama nije toliko naivan poput Djurišića. Svi brane Srbiju a u stvari nadaju se 3% i ulasku u svet privilegija.

  7. U Srbiji izgleda postoje samo fer uslovi ako si pobednik na njima. Tako se stranke iz opozicije ponašaju. A nije tako, pod jednakim uslovima su za sve.

  8. Posao politicara je da napravi kampanju, t.j financiranje raznih aktivnosti pa pridobija glasove i niko to ne brani ako je sve po zakonu! Zato se kaze da „se izbori dobijaju parama“, inace uslovi su isti svima.

  9. Svi to obecavaju pa kasnije odu u Brisel i preokrenu pricu kao Zivkovic posle ubistva Djindjica.

  10. Nego šta, naredio vam gazda AV. Ima da izadješ i da čekaš odmah u redu za glasanje i da te lepo slikaju i prikažu na tv pink.

  11. Opoziciji nikad uslovi neće biti savršeni a oni za glasove treba da se bore programom koji ja ne videh.

    1. A gde da vidiš, na tv-eima gde se slika samo vučić i njegova bratija, gde je jedini program blaćenje opozicije.

  12. Eto dokaza da niko u opoziciji nema nikakav program !
    Đurišić kaže da će Srbiju vratiti na put evropskih integracija pa Srbija i jeste na tom putu a Vi nemate ni jednu ideju niti program a očekujete nečiji glas.

  13. Za koga ce ovaj covek da se bori kad nema niciju podrsku i ko je on uopste?

  14. Lakrdija od opozicije, nikad lošija kompletna opozicija, nema tu ni programa ni stava.Da ih pitaš šta su po vama fer izbori sigurno nebi znali da objasne.Kako bi oni zemlju vodili?

  15. Pa, njemu i ostalim opozicionarima fer izbori bi bili samo oni u kojima bi im bila obezbeđena pobeda, jer njima niej važna volja naroda već isključivo fotelja.

  16. Ne zanam koji uslovi bi vama pomogli da pređete cenzus, čak i ovaj od 3%

  17. samo ponavljajte tu rečenicu iz naslova. to je najbolji opis onoga što radite.

  18. … posle ovih izbora moraćeš da potražiš posao i radiš nešto konkretno, vidi se da si za građevinu rođen da radiš ko vasadžija !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.