Marko Jakšić: Lako je Kurtiju da pobeđuje kada mu je Vučić protivnik 1foto: Printscreen/YouTube/KoSSev

Pravnik i aktivista sa Kosova Marko Jakšić ocenjuje da kraj krize oko registarskih tablica pokazuje da su Srbi sa Severa izgubili i da je lako kosovoskom premijeru Aljbinu Kurtiju, kada mu je Aleksandar Vučić protivnik.

Na kraju sage o tablicama Srbija je dobila ono što je imala pre krize, Kosovo ono što nije imalo, a Srbi sa Severa Kosova izgubili KM tablice. Svaka čast majstore Vučiću, voleo bih da igraš nekada za njihov tim. Lako je Kurtiju da nas gazi kao mrše kad si mu ti protivnik, napisao je Marko Jakšić u objavi na platformi Iks.

Odluka koju je juče usvojila Vlada Kosova o uklanjanju režima papirnih nalepnica za automobile sa srpskim registarskim tablicama koji ulaze na Kosovo, još uvek nije stupila na snagu, javlja reporter Kosovo onlajna.

Reporter Kosovo onlajna nalazi se ovog jutra na prelazu Jarinje, a kako ističe, i dalje automobili sa srpskim registarskim tablicama imaju nalepnice.

Odluka o uklanjanju stikera doneta na 181. sednici Vlade Kosova koja je održana elektronski, a stupiće na snagu po objavljivanju u Službenom listu.

Na prelazu Jarinje se za izlaz sa Kosova čeka do sat vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari