Marko Milanović o dogovoru Beograda i Prištine: U istoriji međunarodnog prava nije se desilo da država prizna drugu preko registarskih tablica ili ličnih karata

Ostavite komentar


  1. U tekstu Ugovora iz Brisela uočavamo u svakoj klauzuli između reći „administrativna linija“ reč “ granica“ odvojene samo kosom linijom što zapravo znači „granica“ izmedju sve teritorije, taj države, korak po korak.
    Te neke papiriće koje pominje Brnaba i Av jesu zapravo „vize“ u pravnoj m značenju, zar ne???
    To što je Av permanentno u pregovorima više oddeset g.a albanski pregovarači se menjaju-takođe govori dosta o našoj strani, uzurpiranje vlasti.Dogovor ide korak po korak, u trajanju vremenskom i sve je jasno.AV je dao “ BESU“ i Kosovu i EU.
    Teško je ovo Srbiji i Srbima priznati, ali mi se čini da je tako . Ispune li se sve dogovoreno, formalno pravno priznanje od strane Srbije nije potrebno. Zato je tu EU i sve nadgleda, vreme teče…

  2. Potpisale ovaj i priznanje sada samo sprema teren. Potpisi je sve do sada što su tražili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.