Marković: Rezultati razgovora o izbornim uslovima nisu dovoljni

Ostavite komentar


  1. Gospodine Markoviću, da li znate ko je potpisao ovaj izborni Zakon i kada. Za odgovor pitajte BT jer je iz vremena DOS-a, a ne posle 2012. kada su pisci Zakona otišli u istoriju.

      1. Koji sporazun sa narodom?Pa,i ovi tvoji ga se više ne sećaju.Takav isti “sporazum sa narodom“ su pravili i 2000.pa rasprodali sve što se moglo,narod najurili na ulice,bez posla,ali narod im to,koliko vidimo nije zaboravio.

        1. „Rasprodali sve…“ – tipična SNS laz. Posahranjivali su firme-mrtvace koje je unistila tokom 90-ih Milosevic/Seselj kuga, ta najveća propast u istoriji Srbije.

          1. Pa,jeste…sad je Milošević kriv…firme su radile,ne laži,nego se prvo raspitaj,pa lupetaj.Vama uvek neko drugi kriv…a vi se jedini obogatili.

  2. Odlično Markoviću , mora se tražiti sve jer tek smo onda svi jednaki na startu . Pozdrav od penzionera iz Leskovca

    1. Njemu je bolje da ipak ode na Mars da gaji pečurke,kad već nije u stanju da završi fakultet,jer večiti student neće osetiti poslaničku fotelju nikad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.