Martinović: Ukoliko se Đilasu ili bilo kom lideru opozicije nešto desi, vlast će odgovarati

Predsednica Pokreta Slobodna Srbija osuđuje prljavu kampanju i pretnje lideru Stranke slobode i pravde

Ostavite komentar


  1. Narod koji nežna ništa, i kome ništa nije sveto vi ste kratkovidi, ne vidite kad opozicija crta mete na osobe koje memaju ništa sa politikom osim što su rod. Vama ne valja ni jedna vlast u kojoj vi niste u mogućnosti da plačkate. Prošla su ta vremena, danas govore dela a ne jezik i bezumlje, obzirom da opoziciji ne polazi za rukom da okalja i skrene pažnju na sebe. Za građane Srbije vi ste pokazali šta znate i šta umete

  2. Zaštićeni beli medvedi?! Samo oni imaju pravo da vređaju, pljuju i kuju zavere protiv aktuelne vlasti???Njima je samo dozvoljeno da uništavaju decu i porodicu drugih??? Interesantno…Ali u životu je sve kao bumerang! Karma, brate! Ja bih se plašio svemira…

  3. Ne bojtese Đilosovci i Jeremici ko ca vama da naudi vi sami sebe nauđujete.
    Samo slep ne vidi sta ste vi ustanju da uradite da bi dosli na vlast.Primer ovaj vas sabornik u Zajcaru koji razbija kola i pali ih I ovaj u Novom Sadu. Za vase dobro. Sin Bore Novakovića za razbijanje prostorija SNS . Vas samo treba budnim okom pratit sami ce te uci u misolovci. To ste vi gos. Martinovic bolje bezi dok je vreme iz te Bedne Opozicije da se ne brukas kao sto se bruka Tepicka

  4. Kome ce odgovarati?Jel’ Vi znate za ubistva Curuvije, sudije Simeunovica, novinara Pantica iz Jagodine i da ne nabrajam vise??? To se ,, vuce“ jos iz doba Milosevica i Seselja, jel’ neko pravosnazno osudjen? Ja mislim da – nije! Zato ne zasmejavajte ljude vec kazite – ne daj Boze da se desi nekom nesto, ovo je zemlja kriminala i mafije, ko’ je jos od ,,krupnih“ pao pod udar zakona..?

  5. Šta može da se desi đilasu? Možda izgubi neki dolar ili evro ,to mu Vučić neće sigurno vratiti.

  6. Izbori se blize, a lajavci postaju sve glasniji i odvratniji. Mogli bi znati da svemu jednom dodje kraj. Pa i Vucicu. A onda ce nas ubedjivati da smo samo sanjali njihove ogavne komentare.

  7. Ko je sad pa ova..oni svakog dana nekom plate da nesto lupa ..i tako svaki dan neki prolaznici kazu po neku bolestinu za 50 eur..sve vam je dzabe..

  8. Vama se ništa više ne može desiti. Vi ste se davno desili i sada čeprkate po smetlištu istorije ko kokoške po đubrištu u nadi da će te i vi ubosti neko zrno jer to ponekad uspe u ćorava koka.

  9. Au na čemu ste vi iz opozicije da mi je znati. AV da mrzi narod, moguće je mrziti pojedinca, ali cijeli narod Bože me pomozi ovi naši opozicionari u Republici Srpskoj toliko žele da dođu na vlast da bi prodali mater i ćaću iz groba. Čini mi se da je isti slučaj i u Majci Srbiji. Nisam nekakav ljubitelj ni Burle ni AV, ali likovi poput ovih opozicionih Voždova mi liče na likove koji su izašli iz Alana Forda

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.